Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segitség WINDWOS PHONE 8.1 a...

VITÉZ BÁLINt kérdése:

Segitség WINDWOS PHONE 8.1 a fejlesztöi elözetesét szeretném letölteni?!

Figyelt kérdés
De én ami van a Microsoft oldalán azon én nem igazodom ki hogyan kell pontosan telepiteni PLs valaki részletesen lépésröl lépésre írja le nagyon hálás lenék:!!?

2014. ápr. 15. 11:50
 1/6 Tengor ***** válasza:
Fejlesztő vagy?
2014. ápr. 15. 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Nem egy nagy kunszt, nekem is megvan és én sem vagyok fejlesztő. :P

2014. ápr. 15. 11:57
 3/6 Tengor ***** válasza:
Vajon mit fog csinálni a kérdező, ha a google használata problémát okoz és a telefonja összehányja magát a fejlesztői verziótól?
2014. ápr. 15. 12:34
 4/6 Zakathol ***** válasza:
Ír még egy kérdést ide.
2014. ápr. 15. 12:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Tengor ez a kommentek nagyon kellett ide ha nem mondasz okosat akkor inkább kussolj. Jó?
2014. ápr. 15. 17:31
 6/6 Tengor ***** válasza:

Kérdező, látom nem érted mire célzok. Leírom lassan: a fejlesztői verzió még nem a végleges. Lehetnek benne hibák. Ha a Google használata nem megy, hogy megkeresd a fejlesztői verziót, akkor hogy akarsz utánanézni, hogy a hibajelenség, amit tapasztalsz a fejlesztői verzió hibája v. a telefonod hardveres hibája?

Mi van ha olyan bugba futsz, ami téglásítja a telefont? Majd mit mond az MS? Fejlesztői verzió volt, tisztában kellett volna lenned a kockázattal.

Várd meg a végleges verziót, akkor majd kapsz egy nagy piros "telepítés" gombot, amit ha megnyomsz, akkor automatán felmegy a telefonra a cucc, minden okoskáds nélkül.

2014. ápr. 15. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!