Törökországba ha utazok akkor vihete magammal a saját iPhone-t vagy elveszik a reptéren?
Miért vennék el?
Attól, hogy bojkottálnak valamit, még nem jelenti a tiltást. Főleg nem külföldi állampolgárnak.
Ez ugyanolyan szájkarate mint az Amerika vs Huawei / Kina vs Apple.
Politikailag megy a "szankció", háttérben meg az üzletelés.
Elso cikk: az elnok akar valamit. Jelentese: megfogalmazodott valami ujabb ragyogo otlet a fejeben, aminek hangot adott. Hatalyban levo rendelkezest jelent ez? Nem.
Masodik cikk: az itthoni fidesz imadok agyi szintjenek megfeleltetheto emberkek hangot adtak az elnoki irant imadatuknak a leirt cselekedetek altal. Azt jelenti ez hogy barmifele torveny hatalyos lett? Nem. Azt jelenti, hogy Törökorszagban is elnek birka emberek, akik követik a vezert. Ha az epp az iphoneokat utalja, akkor azokat törik össze.
Valosag: az iphone ugyanolyan nepszeru telefon Törökorszagban mint egy rakat masik orszagban ezen a vilagon es naponta több millioan hasznaljak es több ezer darabot adnak el belole. Ha nem tobbet.
Csak én nem értem hogy a link nek mi köze a kérdéshez? xd
Egyik cikkben sem esik szó arról , hogy törökországba nem lehet behozni iphonet xd bro
kajak nem értem xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!