Most aktiváltam az Apple Musicot 3 hónapos próba időszakra. A saját zenéim, amit a gépről raktam rá, azok a lemondás után is megmaradnak rendesen?
Mert voltak rendes album borító képek, viszont most az Apple hozzárendelte a saját adatbázisában levőket és az összes zenéhez oda van írva, hogy “letöltve”. Tehát ha lemondom egyszer a szolgáltatást, amiket én töltöttem rá, azok ugye nem fognak elveszni?
My music start csomagom van egyébként a telenornál, ami 500 mb adatot ad zenehallgatásra. Így akkor az előfizetésért sem kell majd az Apple-nek fizetnem? Mert ezt most így nem értem.
A saját zenéid megmaradnak, mivel az a tiéd.
Ha lemondod a szolgáltatást, akkor nem kell fizetned az apple-nek.
Ezt a music start csomagot nem értem. Illetve nem tudom, hogy kihez tartozik.
Már értem.
Tehát te fizetsz az adatforgalomért, viszont csak akkor működik ha van AM előfizetésed. Ez igy nem más mint lehúzás.
Ha lejár a próbaidőszak az applenél, akkor neked havi dijat kell fizetni az applenek és a telenornak is az adatforgalomért.
Viszont ha van AM vagy Deezer előfizetésed, akkor rohadt fölösleges a zenei adatcsomag.
Letöltöd wifin keresztül otthon vagy ahol van wifi a zenéket amit hallgatni akarsz, majd offline üzemmódba teszed a lejátszót.
Nem fog adatforgalmat használni, mivel a telefonodon lesz a zene, amig az előfizetésed él.
Ne fizess fölöslegesen 2 helyre.
Akkor éri meg ez a music baromság, ha pl ingyenes Deezert vagy Spotify-t használsz. (Ingyen van de nem töltheted le offline zenehallgatásra, nem te szabod meg, hogy milyen legyen a lejátszási sorrend stb és reklámok vannak)
Benne van a csomagomban ez az opció igazából úgymond alapból, de nem éltem vele eddig.
Köszönöm a rendes és segítő választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!