Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Mi 8 telefonról mi a...

Xiaomi Mi 8 telefonról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ahogy olvastam felső kategóriás telefonról beszélhetünk, de van akinek az van esetleg?

2019. márc. 2. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, mire használod. Ha a játék a fontos, akkor egy Xiaomi Black Sharkot ajánlok. Sokkal jobban viszi a játékokat.

Ha viszont a fotózás az, videozas az, ami jobban érdekel, akkor Huawei p20.

Esetleg egy honor 10 ha mindkettő fontos, de a kamera egy kicsit kiemelkedobb, s Xiaomi mi 8 ha a játék élmény a fontosabb, de azért egy elég jó kamera kéne belw

2019. márc. 2. 15:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Most jött ki a Mi 9... Én várnék a helyedbe, amíg Magyarországon is kapható lesz.
2019. márc. 2. 19:05
 3/7 A kérdező kommentje:
A mi 9 horribilis áron lesz, a Mi 8 120.000 kb még magához képest korrekt áron van, hisz felső kategóriás.
2019. márc. 2. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:

A Mi 8-nak most ennyi az ára, mivel tavalyi készülék.

Mi 9-nek sem lesz horror ára.

2019. márc. 2. 19:59
 5/7 A kérdező kommentje:
200.000 körül lesz (gondolom)
2019. márc. 2. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha kijön a mi 9 hivatalosan, lejjebb megy a Mi 8 ára, én még várnék. Nekem Poco van, a Mi 8 az amoled miatt jobb :). Szóval várj még szerintem, sokáig lesz támogatva, nagyon sok custom rom is van rá.
2019. márc. 10. 02:34
 7/7 A kérdező kommentje:
A Pocophon néztem szoftverileg csúcskategóriás teló. A kamerája milyen?
2019. márc. 11. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!