Üdv. Vélemények az alább említett telefonról?
Némi hozzáértéssel a teljesítmény majdnem másfélszerese is kihozható a telefonból. Nekem Note 3-am van, a legutóbbi teszt szerint 103000 pontot hozott antutun (custom rom, custom kernel, jó beállítások). Gyári rendszerrel ez 60000 volt. Ha azon nincs problémám játékokkal, ilyesmikkel, akkor neked se lesz ezen.
Maga a miui rendszer egyébként olyan, hogy vagy bejön az embernek, vagy nem, nekem nagyon kézre állt, és volt egy időszak, hogy vissza is álltam rá rootolás után, mert néhány feature hiányzott a mindennapokban. Aztán jött az oreo...
Ami a strapabíróságot illeti: a note 3 legendásan gyenge házat kapott, de tokban hordom másfél éve, törésmentes, karcmentes, pedig szegényke kapott mindent mindenhonnan, repülésórákat is adhatna. A 4-től felfelé nagyságrendekkel fejlődött ez, minőségi anyagokat használnak (keress rá jerryrigeverything redmi note), legalább két, hozzáértéssel három év van ebben a telefonban, főzött rom szintén várható ennyi ideig, mivel rengetegen fogják beszerezni és használni, így fejleszteni is megéri rá. A gyártó híresen sokáig adja a biztonsági frissítéseket, de mondjuk a kettővel újabb miui már nem biztos, hogy gyárilag meg fog érkezni rá.
Egyetlen problémája van (vagyis az 5 plusban kettő): a kamera. Rossz fényviszonyok között nem valami jó, ideális esetben se várj egy samsung vagy iphone minőséget, de akkor egész jókat lehet lőni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!