Iphone XS megéri?
Attól függ, hogy mire használod.
Ha zabalod a RAMot mint én, akkor jobban megéri a Samsung s10. Ha kamera a fontos, akkor Huawei mate/p 20 Pro. Ha pedig a rendszer biztonsága, akkor még IPhone xs ha mellé még gyorsasagot is akarsz, akkor Xs Max
Szerintem az iPhone semmi miatt sem éri már meg. Egyedül az iOS az, ami nekem is tetszik, de tavasszal cserélem le én is. Egy jó, innivatív cég volt, de az utóbbi években csak az árakat tudták fejleszteni és még a szoftvert sem nagyon frissítik, hiába adják be minden évben, hogy hű de milyen jó lesz.
Valószínűleg Mate 20 Pro lesz a következő vételem, de a Xiaomi új csúcsmodelljei is vonzóak.
Kérdező: neked lesz a telefon, nem nekünk, úgyhogy honnan tudnánk, hogy neked megfelel.
Ha iPhone 6-ról váltasz, akkor igen, megéri! Kingtel-nél is kapható, 320E Ft körüli áron, de nézz meg más boltokat (és ne nonameGSM-eket), mert azok is, hivatalos garanciával adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!