Milyen gyakran cserélték telefont?
Nekem munkaeszköz is, megspórolom vele a laptop, fényképezőgép vásárlását, magammal hurcolását, így elvárás, hogy ezeket hiánytalanul helyettesítse.
Ez bizony alsó és középkategóriában nem megy, mindig valamelyik csúcsmodell kell.
Ahhoz, hogy a legjobb alkalmazhatóság meglegyen illetve még jó árban tudjam eladni az előd készüléket, a két éves hűséggel futó részlet végén mindig cserélek.
Nem vagyok márkahű, de mostani kínálat alapján maradok a Samsungnál, az S8+ lesz lecserélve S10+-ra.
Ez azt jelenti, hogy tulajdonképpen állandóan telefon részletet fizetek, de az a havi fix összeg nekem megéri, hogy sose fussak bele felhasználási korlátokba.
18 éve van mobilom, ezalatt összesen 9 készülékem volt, átlag tehát 2 évente cserélem, ami nekem még mindig gyakori, de ennyi idő alatt vagy elavultak nagyon vagy tönkre mentek.
Okostelefonom 8 éve van és ez a negyedik, amit használok, már majdnem 2 éve és egyelőre nem akarom cserélni, mert bőven elég.
A legelső okostelefonom akkuja 2 év után teljesen tönkrement, a másodikat sajnos leejtettem (de azóta is működik), a harmadik tönkre ment, a mostani meg él és virul.
2019-ben írtam az S10+ vásárlást. Meg is lett.
Azóta is tökéletesen ellátja a dolgát. Most először morfondírozok, hogy valószínűleg NEM cserélek két év után másikra, mert a mostani modellpaletta nem mutat semmi olyan újdonságot, amire szükségem is lenne, illetve nem annyival jobb az általam használt területeken, hogy megérje az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!