Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen gyakran cserélték...

Milyen gyakran cserélték telefont?

Figyelt kérdés
Enyém másfél éves alsó - közép kategóriás, de gondolkodok, hogy tárhely, gyorsaság miatt váltok. Korai ez?

2019. febr. 25. 22:16
1 2
 11/14 Wadmalac ***** válasza:
80%

Nekem munkaeszköz is, megspórolom vele a laptop, fényképezőgép vásárlását, magammal hurcolását, így elvárás, hogy ezeket hiánytalanul helyettesítse.

Ez bizony alsó és középkategóriában nem megy, mindig valamelyik csúcsmodell kell.

Ahhoz, hogy a legjobb alkalmazhatóság meglegyen illetve még jó árban tudjam eladni az előd készüléket, a két éves hűséggel futó részlet végén mindig cserélek.

Nem vagyok márkahű, de mostani kínálat alapján maradok a Samsungnál, az S8+ lesz lecserélve S10+-ra.

Ez azt jelenti, hogy tulajdonképpen állandóan telefon részletet fizetek, de az a havi fix összeg nekem megéri, hogy sose fussak bele felhasználási korlátokba.

2019. febr. 26. 09:14
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

18 éve van mobilom, ezalatt összesen 9 készülékem volt, átlag tehát 2 évente cserélem, ami nekem még mindig gyakori, de ennyi idő alatt vagy elavultak nagyon vagy tönkre mentek.

Okostelefonom 8 éve van és ez a negyedik, amit használok, már majdnem 2 éve és egyelőre nem akarom cserélni, mert bőven elég.

A legelső okostelefonom akkuja 2 év után teljesen tönkrement, a másodikat sajnos leejtettem (de azóta is működik), a harmadik tönkre ment, a mostani meg él és virul.

2019. febr. 26. 10:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Most vettem az ötödik telefont, 12 éve vannak telefonjaim. Az első azt hiszem 2 éves volt, a második 3, a harmadik 3,5 az előző pedig úgyszint 3,5 éves volt. Az elsőt nyomógombos telefonként kaptam anyukámtól, csak hívásra még alsó tagozatban, bár sosem voltam telefon mániás. A második és a harmadik Samsung volt, a maga idejében középkategóriás, az előző pedig Xiaomi. Most egy IPhonet vettem, meglátom milyen lesz. Egyébként nem váltogatnám ilyen gyakran, mert nagyon vigyazok rájuk, és nem a mutogatás, vagy a legjobb kategóriára vágyás miatt veszek, de idegesít is, hogy a tervezett elavulas miatt mindegy hanyszor rakom újra, sőt akár vitrinben is tarthatnám, aktív használat mellett néhány év alatt vagy az akkumlátora, vagy a gyorsasága miatt lesz használhatatlan. Az elkövetkezendő legalább 5 évben viszont egyaltalan nem tervezek újat venni, meglátjuk...
2021. jan. 12. 20:57
 14/14 Wadmalac ***** válasza:

2019-ben írtam az S10+ vásárlást. Meg is lett.

Azóta is tökéletesen ellátja a dolgát. Most először morfondírozok, hogy valószínűleg NEM cserélek két év után másikra, mert a mostani modellpaletta nem mutat semmi olyan újdonságot, amire szükségem is lenne, illetve nem annyival jobb az általam használt területeken, hogy megérje az árát.

2021. jan. 13. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!