Milyen időközönként cseréltek telefont?
Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 19:16
2/14 anonim válasza:
3-4 évente,eddig szerencsére elég jó telókat fogtam ki,meg olyat választottam,ami azért ennyi idő múlva sem számít bunkósbotnak:)).Ismerőseim közül viszont nem egyen mellényúltak már,pedig nem is olcsó telefont vettek és kb 1-1,5év(ami alatt kb 3x javítva volt) után szó szerint el lehetett dobni az egészet.
3/14 anonim válasza:
Amikor a régi használhatatlan lesz. A mostanit 2006 elején vettem.
4/14 anonim válasza:
ha megtetszik és amiko kitom könyörögni.xD
5/14 anonim válasza:
1999 ben vettem az első telefonom egy 3310 est.
Azóta is ezt a típust használom, kisebb átalakításokkal!
Pl "kontaktmentessé" tettem azaz az összes alkatrészt amit csak lehet a sim kártyával és az aksival együtt vezetékekkel ráforrasztottam a nyákra. Így a lithiumos aksi akár 4-5 óra folyamatos beszélgetést is bír!
Akksit 3 évente cserélek..
Szeretem mert gyors, jól be tudom fogni a vállam és a fülem közé így bármikor dumálhatok még vezetés közben is midnenféle hülye és drága hedsetek nélkül.
Lehet ütni vágni, ha nincs benne kontakt és be van öntve szilikonnal a belseje akkor szinte vízálló.
6/14 A kérdező kommentje:
:D hát igen, általában mindenki3-4 évente cseréli :)
2009. dec. 9. 20:34
8/14 A kérdező kommentje:
én lassan 1 éve kaptam egy nokia 531o-et... nagyon szép, de nem vagyok vele megelégedve.. egyenesen brutális képeket készít és néha valami baja is van....
2009. dec. 9. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!