Mennyi idő alatt romlik el a telefonotok?
Az én telefonom amugy egy samsung galaxy j5 (2016)-os az áprilisban lesz 3 éve hogy nálam van. Már egy jóideje szenvedek vele mert így az évek alatt egy minőségibb kamerára lenne szükségem valamint több tárhelyre. A napokban pedig elkezdett magától kikapcsolódni, bejött a kékháttér ha be akartam kapcsolni valamint még annyi kissebb problémája van amikhez már nem tudok hozzászokni.
Tehát a kérdésem annyi hogy nálatok mennyit bír ki egy telefon? Lelkiismer furdalásom van hogy csak 3 évet lehetett nálam ez a telefon de szerintem vannak emberek akiknél 1 évet se bír ki egyik másik.
én mindegyiket eladtam 2 év után és tökéletes állapotban voltak.
Az első ájfonom a 3GS volt, ami még megvan. Itt figyel a polcon egy óra alkalmazás megy rajta. 9 éve gond nélkül működik. Pedig még egyszer egy vödör vízbe is beleejtettem.
Előzőek is kiszolgálták a két évüket, utána jó állapotban adtam el őket. A mostani S8+ is lassan két éve fut, gond nélkül.
Nem tudom, ezt mennyire lehet elvárni a csúckategória alatti akármiknél.
Akkor szoktak kezdődni az igazi bajok ,amikor már nincs szoftverfrissítés, az olcsóbbaknál meg az ritkán van minimum két éven át.
Az akku zsákbamacska, de két-három év után már nem nevezhető gyári hibának a fáradás.
Egyéb harverelemek magas árketegóriás példányoknál nemigen tojnak be.
Még az LG G4-emben másfél év után meghalt a belső tárhely, bootloopban ragadt, garanciában kicserélték. Más gond azzal sem volt.
Ahogy nézem, átlagember xarrá töri vagy eláztatja őket árkategóriától függetlenül, mielőtt elromlana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!