Huawei Y5 prime vagy Y6 prime megéri venni?
Igaza van az első válaszolónak!
Ezek az olcsó Huaweiek nem érnek semmit.
Én is Samsung telefont ajánlok, mégpedig egy Samsung Galaxy J5 2017 et. 45000 Ft normális helyeken.
Eléggé gáz, hogy a mai fiatalok ehhez mérik a randizást. Illetve nem ilyen szempontokból kéne telefont választani. Ha valaki ezért lenéz, akkor menjen is a bánatba.
Bár a Prime-ot nem ismerem, de ebben az árkategóriában a Huawei felejtős. Nekem sima Y6-om volt 2 éven át, folyamatosan szívózott velem, ősszel kompletten cserélték, a garancia maradt januárig, februárban hirtelenül teljesen megmagyarázhatatlanul esett össze az egész. Garancia nem él és nem éri meg megcsináltatni. Én innentől kerülöm a Huaweit. Ismeretségi kör alapján azt tudom mondani, hogy a Samsung és az LG jó. Samsung-nál főleg a J5 és J6, de én magam a Samsung felületét nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!