Megéri megvárni a Samsung Galaxy S10 Plusra?
Így meg nem lehet tudni
Szerintem megéri várni
Szerintem is inkább várd meg a Galaxy S10-et és csak utána dönts! (Mondom ezt Mate 20 Pro tulajként, mert egyébként imádom a telefont.)
A P30 Pro-ról az a hír járja, hogy kicsit a Mate 20 és a P20 Pro keveréke lesz. Elől egy aprócska notch lesz csak (3D-s arcfelismerő nélkül), hátul pedig egy új fajta Sony szenzor, ha jól tudom, 48 MP-es. Hardverileg ugyanúgy Kirin 980, 6 GB RAM, 128 GB háttértár.
Szóval hogy úgy mondjam, a pletykák szerint akkorát nem fog fejlődni a Mate 20 Pro-hoz képest. :)
A Sony telefonjáról nem tudok nyilatkozni.
Az xz4 21:9 es képarányú lesz.
Várd meg mind a hármat és aztán dönts.
Utóbbi.
Kb. 1 hónap, míg bemutatják az S10-et. A Mate 20 Pro november óta kapható.
Ha eddig tudtál várni a vásárlással, akkor ez az 1 hónap már nem nagy idő. (Kivéve persze, ha nagyon sürgős lenne.)
Igaz, már így is elég sokat lehet tudni az S10-ről. De ezek csak pletykák. Valami biztosan igaz (lyukas kijelzők, méretek stb.), de időnként felbukkannak olyan hírek is, amik azért elég komolyak lennének, ha igazak lesznek.
Ezzel még a Mate 20 Pro-nak is odavágnának. Ezért mondom, hogy ha nem sürgős, akkor most már várd ki ezt a pár hetet!
(Én speciel nem cserélném le rá a Mate 20 Pro-mat, akármilyen durva is lesz, mert jelenleg a Mate 20 Pro az egyik, ha nem a legjobb Android-os mobil és az én igényeimnek maximálisan megfelel. De ez én vagyok!)
Az igazsághoz hozzátartozik hogy kb 10 naapja használok Mate 20 Pro-t és én nekem is nagyon tetszik,de még van 4 napom visszavinni a telekomhoz,mivel ingyen visszavennék. És most nagyon megtetszett az S10 amiket lehet hallani róla, és már tényleg közel van. Ha visszaviszem a Huawei-t akkor biztos azt már nem veszem, tehát akkor az S10 + lesz.
Egyébként a Notch miatt gondoltam meg magam. Annál sokkal jobb ha csak egy pici lyuk van felül mint az S10-nél lesz.
Persze a Notch is szép egyébként, sőt dizánjos ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!