Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy A7, vagy A9-et...

Samsung Galaxy A7, vagy A9-et lenne érdemesebb megvennem szerintetek?

Figyelt kérdés

2019. jan. 10. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Míg az A7 egy középkategóriás telefon, addig az A9 a felsőkategóriás telefonok alján kecmereg.

Természetesen az A9 sokkal jobb telefon. De az ár különbség is megvan rendesen.

Egyébként én nem ajánlom a Samsungot. Lassan ott tart, mint az IPhone. Nem azért drága a telefon, mert annyira jó, hanem mert régi cég, és nagy neve van. És kicsi aksit kap

Én inkább a Redmi valaszta valasztanam a helyedben, ha a 70.000fts középkategóriás telik között keresel. Ez ugyanúgy a sd660as procit kapta, mint a Samsung g A9, proci magok számában nincs különbség, kameraja sokkal jobb a Samsung nál, s az aksija is jelenti teljesen nagyobb kapacitással bír.

De ha 150K körüli felső kategóriás telót keresel, akkor ott a Honor View 20. Hihetetlenül eros, kijön 980 procit kapott, a proci magjaira sincs panasz kameraja a Sony IMX ujszenzora miatt kifogasolhatatlan, tarhelye hatalmas 256Gb és 8Gb RAM-ot kap a telefon, amit elég keves keszulok mondhat magának. Az aksija meg a telik hozzá képest brutál nagy. 4250mAh.

2019. jan. 10. 20:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Xiaomi telók között a Pocophone F1-et néztem azt ismered? Elég jókat olvastam róla. Az ára 110 körül mozog.
2019. jan. 10. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Az sem rossz, ismerem, viszont azt a telefont nem hosszú használatra tervezték, kb 1 évet rugdos
2019. jan. 10. 21:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Pedig a belsö dolgait a Note9-hez hasonlitjak. Akkor miert csak 1 evet birna? Ez hulyeseg sztem :)
2019. jan. 10. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!