Melyiket érdemesebb meg venni Iphone 7 plus vagy a Samsung Galaxy s9?
Nyers technikai paraméterekben a Galaxy S9 30 kb. százalékkal jobb, a képernyője főleg. Amíg nem használtam Iphone-okat, Ipadet nagy Android párti voltam, de ma már a szoftverben az IOS-t teljesen más minőségi szintnek látom, főleg ettől lesz az Iphone iparművészeti remek.
15-20 év körüli fiatalnak, aki végtelen kredites tört játékokat, “talált” alkalmazásokat szeret felpakolni ingyen nem ajánlom az Iphone-t, mert ez IOS alatt nehéz. Galaxy S9 másik szuper funkciója, hogy egy 30 ezres dokkolóval számítógépként használható monitorralm billentyűzettel, egérrel.
IOS alatt amit nagyon szeretek Garageband, 50 ezres MiDI zene billentyűzetettel a legszuperebb szintetizátor, ITunesU világ nagy egyetemeinek előadásai ingyen ( pl. Stanford egyetem IOS programozás kurzusa).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!