Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket érdemesebb meg venni...

Melyiket érdemesebb meg venni Iphone 7 plus vagy a Samsung Galaxy s9?

Figyelt kérdés
Mi a vélemyényetek a 2 telefonról ?

2018. júl. 17. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Nyers technikai paraméterekben a Galaxy S9 30 kb. százalékkal jobb, a képernyője főleg. Amíg nem használtam Iphone-okat, Ipadet nagy Android párti voltam, de ma már a szoftverben az IOS-t teljesen más minőségi szintnek látom, főleg ettől lesz az Iphone iparművészeti remek.

15-20 év körüli fiatalnak, aki végtelen kredites tört játékokat, “talált” alkalmazásokat szeret felpakolni ingyen nem ajánlom az Iphone-t, mert ez IOS alatt nehéz. Galaxy S9 másik szuper funkciója, hogy egy 30 ezres dokkolóval számítógépként használható monitorralm billentyűzettel, egérrel.

IOS alatt amit nagyon szeretek Garageband, 50 ezres MiDI zene billentyűzetettel a legszuperebb szintetizátor, ITunesU világ nagy egyetemeinek előadásai ingyen ( pl. Stanford egyetem IOS programozás kurzusa).

2018. júl. 17. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
44%
Mindenképpen a samsung galaxy s9-et választanám,az iphone 7 nagyon sokkal lejjebb van,mint a samsung,főleg a kijelző a hátránya az iphonnak,de a teljesítmény az iphonnál sokkal kisebb,mint a samsungnak,az iphonnak egy előnye van,szerintem még ios 16 is lesz rá a mostani állásokból jósolva,a samsung meg még kap két androidot és vége...
2018. júl. 19. 23:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy S9 az sokkal jobb.
2018. júl. 20. 06:37
 4/5 Alex Fly ***** válasza:
64%
Az S9 idei modell, a 7+ lassan két éves konstrukció. Szerinted?
2018. júl. 20. 14:29
 5/5 anonim ***** válasza:
nem értem miért nem egy 8plus akkor már, akk egy szinten vannak vagy egy x , de mi az h egy 7plust akarsz egy s9 hez hasonlítani
2018. júl. 20. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!