Mennyiért lehet eladni egy Iphone X telefont illetve egy Samsung Galaxy S9 plus készüléket? Mindkettő vodafone os zsír új bontatlan
Figyelt kérdés
2018. júl. 17. 01:42
1/6 anonim válasza:
Úgy érted hogy megvettél két telefont és még ki se bontottad egyiket sem?
3/6 anonim válasza:
Nem.Úgy gondolta, hogy megjött a segíly, amit befektettek... Elhoztak két telefont előfizetésre, amit majd áruba bocsájtanak.Majd miután nem fizetik a törlesztést, letiltják majd annál aki megvette...
4/6 A kérdező kommentje:
Nos hogy mindkettőtöknek válaszoljak de legfőképp az utolsónak. Jelen pillanatban a Vodafone nál van flottás céges előfizetésem 20 kártyával amiből egyet használok 19 pedig az alkalmazottaké. És mivel flottás előfizetést hoztam ki így kaptam ezt a kettő készüléket mellé nagyon is kedvezményesen. Viszont mivel már jelenleg nekem és a munkatársaimnak beosztottjaimnak is van telefonjuk így ezáltal ez a két telefon feleslegessé váltak. Nos persze itt jöhetne egy kérdés hogy miért nem adom oda valakinek ingyen vagy esetleg neked nektek. De bocsáss meg akkor már inkább maradjon porfogónak a polcon vagy esetleg odaadom valakinek olcsóbban . De csak tényleg egy egyszerű kérdést tettem fel van két telefon függő mindkettő full dobozos stb és mennyiért lehet eladni. Ha ehhez is egy diploma kell hogy megértsük a kérdés lényegét mondani valóját akkor nem tudom mihez kezdjek a ti válaszotokkal. De azért köszi .
2018. júl. 18. 00:53
5/6 anonim válasza:
Bontatlan dobozban kb 30 ezer forinttal olcsóbban.
Ennek szimplán az az oka, ha az ember nem zsírújat vesz egy megbízható helyről, akkor elvárja hogy a “kockázatért” cserébe olcsóbb legyen.
Máskülönben mi értelme lenne?
Ettől függetlenül, persze biztos vannak olyan élelmesek, akik csak kicsit olcsóbban is megvennék, de saját tapasztalatom alapján ennyi azért kellhet.
6/6 A kérdező kommentje:
Szóval Mondjuk egy s9 plus voda függőért ha elkérek 160 170 et akkor az megfelelő reális? vagy egy iphone x ért elkérek 200 250et ?
2018. júl. 19. 00:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!