Ti szeretitek a Samsung okostelefonokat?
Nekem 2012- ben lett először okostelefonon, de az óta is csak kínai márkák voltak. Huawei, Lenovo.
Jelenleg egy Xiaomi Redmi 4X van.
Megéri egy Samsungra vàltani? A sAmoled kijelző nagyon tetszik, ez lenne a fő ok a vàltásra. Jobbak még másban is, a kínai tàrsaiktól a Samsungok?
Tipikus kislány szindróma.
Mindegy mit tud, mennyibe kerül, ha gyenge is, lassú is , csak cuki legyen a kinézet.
Mi az, hogy kislàny?
32F vagyok.
Pont azért érdeklődök, hogy fölösleges ne adjak ki több pénzt rá, ha egyszer nem tud többet. Soha nem volt még Samsung telefonom, mint írtam is.
Csak, ha MAJD újat kell vennem, akkor szóba jöhet a Samsung is, ezért kérdezek olyanokat, akiknek van.
Ha nincs Samsung telefonodod, akkor is el tudod dönteni tesztek alapján, hogy megéri-e van sem, jelenleg úgy néz ki, hogy nem éri meg.
Jelenleg a konkurens mobilok akár több mint kétszer gyorsabbak is lehetnek ugyanannyi pénzért.
Ár-érték arányban nagyon le van maradva a Samsung évek óta, főleg az alsó-közép kategóriában, mivel a "kínai" konkurensekkel szemben semmi újat, jobbat nem tud felmutatni, sőt..
Idén már a Samsung is bevallotta, hogy inkább középkategóriától fognak nagyobb figyelmet fektetni a mobiljaikba, az alsó kategóriát hanyagolják.
Bár nagyban függ, hogy pontosan milyen ársávról is beszélünk, illetve, hogy mennyire jönne be a Samu saját felülete.
Talán azzal egyet tudok érteni, hogy még az alsó kategóriás mobiljaiknak is nagyon jó kijelzőjük van a sAMOLED miatt, de összességében nekem nem jönnek be a mobiljaik, az alsó kategória pedig náluk teljesen kiszámíthatatlan.
Épp most ment tönkre 2. ilyen kategóriájú mobilja édesanyámnak (Samu), pedig kezdetektől edzett üveg, flip tokban voltak tartva. Pár hónap használat után konkrétan használhatatlanul lassúak, szoftveres problémákkal küzdenek, főleg, hogy több mint 1 éve nem látott frissítést a 2 éves J3 2016-a.
Most egy Mi A2-t rendeltem neki, és azt kell hogy mondjam, borzasztóan jó telefon.
Köszi neked is.
A Mi A2 tényleg jó paraméterekkel bíró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!