Ki milyen módszerrel szokott mobilnetet "menteni"?
Figyelt kérdés
A kérdés lényege, hogy mobilnetet lehet valahogy menteni azon kívül, hogy kikapcsolom az autómatikus frissítést? Ha igen, hogy?2019. febr. 5. 17:06
1/8 anonim válasza:
Böngéssz Opera Minivel, nekem rengeteget megspórol ellenben a Chrome adatforgalom csökkentője kb szart se ér.
2/8 anonim válasza:
Szia, én pl Facebook lite - ot használok, de csak ha "muszáj" illetve nem YouTubeozok, ha tudom előre, hogy nézni akarom mert olyan helyre megyek, előre letöltöm. A legtöbb alkalmazásom automatikus frissítése ki van kapcsolva. De konkrétan mikor szeretnéd menteni? Használat közben?
3/8 anonim válasza:
Beszabályozom, hogy melyik alkalmazás mehet mobilnetre és melyik nem, ami adatbázist akar frissíteni, az majd frissíti, ha lesz Wi-fi.
4/8 anonim válasza:
Olyan csomagom van, ami több GB-ig enged netezni, így nyugodtan elvagyok egész hónapban.
5/8 anonim válasza:
Tűzfalon kivenni a netet minden alól, aminek nem kell egyértelműen.
Beállításokbak kikapcsolni a rendszerappok automatikus frissítését.
Google Play-ben kikapcsolni az appok frissítését.
Appok rendszeres frissítését kikapcsolni (pl. e-mail) legyen manuális a frissítés.
Használj Opera Minit.
6/8 anonim válasza:
Nekem a net akkor fogy ha használom vagy youtube,vagy hosszú navigációnál,
7/8 anonim válasza:
Havonta 100 gigát kapok, így annyira nem érdekel a dolog.
8/8 anonim válasza:
Utolsó, qurva sokat segítettél bazzmeg. Nekem meg 1 GB 1 fillérbe kerül, de még emlékszem az ínségesebb időkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!