Melyik power bank-ot vegyem?
Figyelt kérdés
Sajnos én ezekhez nem értek, de a barátomnak szeretnék venni egy power bank-ot. Szerintetek melyik a jobb, vagy ha van esetleg másik ajánlásotok, azt is szívesen fogadom.
2019. jan. 31. 22:32
1/7 anonim válasza:
2/7 szántóvető válasza:
ha belefér az keretbe akkor inkább ezt:
3/7 anonim válasza:
Ezekból a Xiaomi a legjobb választás, a 2600 mAh-s meg egyszerűn értelmezhetetlenül kicsi, semmire se elég.
4/7 anonim válasza:
A Xiaomi powerbankja (amit #1 -ben belinkeltem) körberöhögi mindhármat együtt, amit belinkeltél.
Ár/érték arányban kimagasló, minőségben is, a kapacitása is és annyira mégsem hatalmas.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm srácok (gondolom 😅), sokat segítettetek.
2019. jan. 31. 23:00
6/7 anonim válasza:
a Vartából az újak a lapos verziók nagyon jók
6000 - 12000 - 18000mAh kapacitásúak vannak.
nekem a 12000-es van, és még nem sikerült egyszer sem lemerteni pedig tesztelgettem már túrákon telefonokkal, tablettel, gps-el, stb.
7/7 Alex Fly válasza:
A 10000 mAh kapacitású YooBao, Anker, Xiaomi már bizonyított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!