Melyik okostelefon akkumulátora bírja a legtovább?
Az Ulefone telefonok ezen a téren is nagyon jók.
Nekem az első van a Power és majd három évig, amíg a betonra nem ejtettem , nagyon jó időt bírt az akkuja.
De ott vannak még az OUKITEL telefonok is, abban is erős akksik vannak.
A 3. is jól írja, függ a használattól is. Van két haverom akinek iphone van és alig használják, nehogy lemerüljön. Így azok is sokáig elvannak, ha nem használják őket.
Nekem az Ulefone Power sorozatabol az elso (szam nelkuli), es a 2-es volt meg. Az 1. sajnos leesett (nem tul magasrol, raadasul parkettara), es azota nem kapcsol be. Ezert lecsereltem, az akkor aktualis 2-esre. A kovetkezo is valoszinuleg ez lesz (most 5S-nel tartanak), de meg a 2 is nagyon jol birja.
Az 1-nel idovel elojott ghost touch, illetve a 2-nek sikerult a jack foglalatat kitepni, es eleg hulye helyen van, nehez hozzaferni a pakaval (parszor mar szetszedtem, es visszaforrasztottam, de mellette van a radiomodul arnyekololemeze, es pont ahhoz a pinhez nem fer oda). Kb. ennyi hibaja van. Illetve a fenykepezo resze lehetne jobb (eleg lassu), de elvileg a kesobbiekben ezt mar javitottak (tobb hatlapi kameraja van).
Az elsokent valaszolo UP5 tulajhoz: milyen fenykepezesre?
Nem gondoltam volna amugy, hogy ennyi felhasznalojuk van. Itthon tudtommal szolgaltatok nem adjak csomagban, telefonboltban sem lattam meg, netrol rendeltem mindkettot (pontosabban az 1-et egy ismerosom rendelte, egybol tobbet - igy kevesebb volt a szallitas dija).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!