Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Átlagban mennyi időtartamot...

Anyettt kérdése:

Átlagban mennyi időtartamot bír ki a Samsung Galaxy A3-as okostelefon akkumulátora?

Figyelt kérdés
Nekem 10óra a maximum úgy, hogy alig használom. Szerintem ki kéne bírnia 1 napot. Futó alkalmazások be vannak zárva, WIFI, mobilnet, GPS és egyéb alkalmazások sem mennek mindig, és takarékos üzemmódban van.
2015. nov. 8. 09:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Mennyit megy a képernyő, mint legnagyobb fogyasztó és milyen fényerőn?

A 10 óra igen karcsú..

Nekem 4,3-as kínai, 2 magos, 1,2-es 2200 akkuval ha nem babrálom (ami nem normális és ritka is, de volt rá példa)

8 napot elmegy...

Jó az az aksi?? Tudja a ráírt kapacitást? Hány éves??

2015. nov. 8. 09:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Energiatakarékos üzemmódban van végig.

Zsír új telefon, 1szer már volt szervizben,mert kicserélni nem tudja a V***fone mert nem áll módjukban állításuk szerint, csak szervizbe tudják nekem küldözgetni... szerintem ott nem csináltak vele semmit,mert akkor nem lenne u.gyan olyan rossz... Most bejelentettem a Samsungnak a problémámat, elvileg kedden viszi el a futár a telefonomat. Lehetetlen,hogy 10órát bírjon ki úgy h hozzá se nyúlok szinte és takarékos üzemmódban van...

2015. nov. 8. 12:20
 3/3 anonim ***** válasza:
nálunk 8 hónapos, de kibír az aksija 3-4 napot is. prszer nem wifizünk egész nap rajta, meg nem telózunk csak naponta 1-szer 2-szer.
2015. nov. 20. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!