Mi a véleményetek a Xiaomi márkáról mint telefon gyártó?
Figyelt kérdés
Annyi rengeteg pozitív dolgot hallok róla hogy , ár érték arányba mennyire jó, meg hogy megéri , meg bízható kínai márka stb.
Szinte nem is hallok negatív kritikákat.
2019. jan. 27. 17:03
11/13 Ypszilon1980 válasza:
Nekem is Meizu volt az előző telefonom (M3 Note), tökéletes telefon volt, csak nekem halvány volt a kijelzője és nagy volt, de egyébként sosem fagyott le és sokáig bírta egy feltöltéssel, nem úgy, mint márkásabb telefonoké.
12/13 anonim válasza:
Valószínűleg azt fogok venni én is,de tapasztalatom nincs. Negatívat nem igazán hallok én sem. Nem prémium anyagokat használnak a telefonhoz,kamerában nem csúcskategóriás (illetve a kijelző szokott) gyengébb minőség lenni. Talán pont ezért nyomotabb az ár.
13/13 anonim válasza:
A Redmi 4x-emmel már a legelején olyan gondok voltak, hogy lefagyott többször, kilépett az alkalmazásokból, nem jelezte az értesítéseket stb. Frissítettem, legyáriztam, egy darabig jó volt, aztán újrakezdte a hülyeségeit. Na ekkor meguntam és megszabadultam tőle! Azt nem mondom, hogy a Meizu telefonjaim hiba nélkül működnek, de megbízhatóbbak, stabil a rendszerük és a Note-szériának nagyon jó az ūzemideje is. Különösen igaz ez a mostani M6 Note-omra. Igaz, még zsír új telefon, de nagyon bírja az akkuja. Eddig 10.5 óra kijelzőidőnél járok és most kell majd csak töltőre tenni. Ez azért elég jó szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!