Predator 10 Tablett hiba ötlet?
A wipe cache csak a cache partíciót törli, míg a reboot to bootloader újraindítja bootloader módban. Ezek nincsenek hatással a firmware-re! Max. a wipe cache végett egyes felhasználói appokat újra kell beállitani.
Valaki nem mond igazat...
nem tudom akkor igazából mit tudott akkor el álitani?
[link] most mondja talán a view recovery logs ban is járt
Menü pontok fentről lefelé :
Rendszer újraindítás : a táblagép szoftverének indítása
Indítás bootloader módban: a táblagép újraindítása BootLoader módban
Frissítés ADB-n keresztül
Frissítés külső sd-kártyáról
Frissítés usbvel
Gyári beállítások visszaállítása: a cache, a dalvik és a user partíciót törli. Minden felhasználói adat (kép, videó, zene, stb) és nem gyári app törlődik a belső tárról. Sd-kártyát nem töröl
Cache partíció törlése:törli a gyorsító tarazott adatokat.
A /system partíció csatolása: elérhetővé válik a rendszer partíció
A recovery menü naplója
Kikapcsolás : kikapcsolja a táblagépet
. Tehát mint látod itt nem lehet a firmwaret csak úgy törölni. Ahoz a /system partíciót csatolni kell és ott módosítani azt pl. ADB-n vagy fastbooton keresztül.
Próbáld ki az első menüt Reboot system now. Navigálni a hangerő gombokkal lehet, leenterezni a bekapcsológombbal tudod.
Próbáld a wipe data/factory reset-et.
Ezek közül amúgy a mount/system-re gyanakodnék, ott lehet talán olyat csinálni, amitől nem indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!