Valami ötlet hogy mi baja lehet a telefonomnak? (LG G4)
Ma majdnem 50%-kal vittem el munkába aztán kb 1 óra múlva éreztem hogy iszonyatosan forró megnézem és már csak 14%-on volt. Kikapcsoltam pár perce az ablakba tettem az aksit is (remélem nem ezzel nyírtam ki) majd viszonylag megjavult de továbbra is nagyon gyorsan merül és az értesitést jelző kis pötty folyamatosan zölden világít mint amikor teljesen fel van töltve. De akármit csinálok rajta sose alszik el.
Szerintetek szerviz? Ha igen kb milyen árban mozog egy ilyen javítás?
Ezt találtam neked:
"Több dolog is okozhatja ezt a problémát, például hibás kábel, sérült dock csatlakozó, esetleg meghibásodott akkumulátor. Az is könnyen előfordulhat, hogy alaplapi problémával állunk szemben."
Azért én megnézném a beállításokban az energiafelhasználást, hogy milyen app zabált közben.
Mert nekem konkrétan a Messenger már állt be így.
Bár a folyamatosan égő zöld led hardverhiba-gyanúra ad okot.
Az a baja, hogy lg g4... Nekem is ilyen van (sajnos)... Ugyanez a hibája. Az lg tájékoztatása szerint rengeteg g4 ilyen.
Már egyszer kicserélték, de ennek is ugyanaz a baja. Mivel még garanciás, így viszem vissza megint...
Én bootloop miatt cseréltettem garanciában. De nekem se előtte, se azóta nem volt semmi gondom.
Én elégedett vagyok.
Amíg meg nem látom 2 hét múlva a G6-ot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!