Mi lehet a hibája a telefonomnak?
Másfél hónapos telefonom van.Ma reggel óta semmmire nem reagál. A kijelző világít, de nem mutat semmit. A Led fény is világít. Próbáltam csörgetni, de hangpostán van. Az akumlátor beépített, így még azt sem lehet kiszedni.
Mi lehet a baj, és vajon meg tudják csinálni a szervizben?
Nyomd hosszan a kikapcsoló gombot, amíg ki nem kapcsol, vagy újra nem indul. Ez akkor is szokott működni, ha totál lefagyott a telefon.
Ha erre nem reagál, szervizben biztosan meg tudják csinálni, de ezért szerintem kár lenne szervizbe vinni. Úgy értem, mire valóban eljut a szervizbe (beviszed egy boltba, onnan aznap elküldik a szervizbe, stb), addigra a folyamatosan világító kijelző miatt úgyis lemerül. Aztán meg csak fel kell nyomni töltőre, és bekapcsolni, amitől várhatóan elmúlik a probléma. Ha mégsem, vagy ha többször előjön ez, akkor persze érdemes garanciában megcsináltatni.
Telefon típus megadása a minimum, ha már valaki szervizválaszt akar.
Készülékenként eltér a hidegreset módja.
Elnézést kérek mindenkitől,a telefon tipusát tényleg nem írtam be!
Lenovo K6-os.Amúgy tényleg egyszercsak lemerült,feltettem töltőre,azóta jó. Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!