Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung I8910 HD- vel kapcsola...

Samsung I8910 HD- vel kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés
Samsung I8910 telefonom rendszeresen kb. 1 cm- re érzékeli az érintést. Azt mondják újra kell kalibrálni a "gombokat". Hol találom meg ezt a funkciót a telefonban?
2010. jún. 30. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Én nagyon néha tapasztalok ilyet.. Csak akkor, amikor a telefon néha elgondolkodik egy kicsit.. De ez szinte azonnal el szokott tűnni.. Indítsd újra, ha az sem segít, akkor szerintem csinálj egy hard resetet..

Remélem, hogy tudtam segíteni..

2010. júl. 5. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:

nem lehet kalibrálni a kapacitív kijelzőt, mert a tiedben olyan van. csak a rezisztív kijelzőt lehet kalibrálni:

[link]

2010. júl. 6. 13:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek. Sajnos nekem nem vált be ez a telefon, nagyon sok gondom van vele :-(
2010. júl. 6. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem jön be neked a telefon.. Nekem semmi probléma nem volt vele még.. Nállad milyen problémák jelentkeztek?
2010. júl. 6. 21:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Rendszeresen "lefagy" (úgy vettem észre nagy melegben gyakoribb), olyankor vagy egyáltalán nem érzékeli az érintéseket, vagy fél- egy centire érzi. Így sikerült már félrenyomnom a pin- kódomat kétszer, tehát ez használhatatlanná teszi a telefont ha éppen ki van kapcsolva :-/

Csinál olyat is, hogy össze- vissza érzékel érintéseket, miközben hozzá sem nyúlok. Pl. kioldom a billentyűzárat és akkor látom, hogy magától megnyitja a menüt, meg mindenfélét. Lehet, h azok pont azok a "gombok" amiket én nyomkodtan előtte az utolsó lefagyáskor, nem tudom. De nagyon idegsítő.

Már visszavittem, állítólag újratelepítették a szoftvert, de semmi nem változott. Utálom ezt a telefont, nagyon bánom, hogy megvettem.

Pedig nem volt olcsó :-(

Ja, és a fotók, amikor átrakom gépre tök torz az egész.

2010. júl. 18. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!