Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung I900 Omniával kapcsola...

Samsung I900 Omniával kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Kérdésem, hogy hol lehet benne beállítani csengőhangot üzenethez (eddig még sajátot nem sikerült beállítani, csak a gyárit) és hol lehet hívócsoportokat beállítani és azokhoz csengőhangot/képet rakni?

Erre még nem sikerült rájönnöm...

Köszi!

2011. márc. 21. 12:55
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Sms hang: Fájlkezelőben My Storage --> My Documents-be másolod a hangot és a beállításoknál be tudod állítani sms hangnak.

Hívócsoportot és hozzá hangokat úgy tudsz létrehozni, hogy első lépésben átmásolod a telefonszámokat a simről a telefon memoriájára. (Van ilyen funkció). utána adott az egész. Még képeket is tudsz a hívó felekhez hozzárendelni! :)

Üdv!

2011. márc. 21. 13:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

A csengőhangot köszi, így már menni fog.. :D

Hívócsoportok:

Arra már rájöttem hogy lehet csoportokat csinálni, meg hozzá is tudom rendelni a neveket (átmásoltam telre SIMről a neveket), de viszont magának a csoportnak nem tudok hangot és képet beállítani.

Értem itt azt, hogy nem akarom mondjuk 30 embernek ugyanazt a csengőhangot adni (mert pl. annyian vannak egy csoporton belül), hanem csak a csoportnál akarom beállítani a képet és a hangot. :D

Nem tudom mennyire voltam érthető.. ? :D

Szal, pl. van egy VIP csoport, abba bele került papa-mama-gyerekek, a csoportnak van egy csengőhangja és egy képe, ami akkor jelenik meg és szólal meg, ha papa-mama-gyerekek hívnak.

És nem azt szeretném, ha papának-mamának-gyerekeknek külön-külön be kelljen állítani ugyanazt a képet, csengőhangot, hogy az szólaljon/jelenjen meg, ha hívnak.. :D

Fuuuh..ez szőke nős kifejtés volt, de remélem érthető.. :D

2011. márc. 21. 13:39
 3/4 anonim válasza:

Igen, ne aggódj, értettem elsőre is :D

Én nem használom ezt a funkciót, (és nem tudom, milyen romod van fent, de az enyémen így kell) elméletileg, ahol létrehozol hívócsoportot, ott van a menüben, hogy tools és azon belül, hogy category list. Ezen belül tudod kategóriára lebontva hangot, illetve képet hozzáadni.

Remélem hasonlóképpen zökkenőmentesen megy, mint az sms hang :DDDD

Üdv!

2011. márc. 21. 14:03
 4/4 A kérdező kommentje:
:D:D Köszi! Meglesem.. remélem menni fog... :D
2011. márc. 21. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!