Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan cserélhetik így garanci...

Hogyan cserélhetik így garancián belül az iPhone-omat?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy a fogyasztóvédelmi jogszabályok alapján jogosult vagyok-e cserére és ha igen hol. 2016-ban vettem egy iPhone 6s pluszt Vodafone-nál, ami többedik alkalommal tomlott el. 2018 04-ben garanciálisan lett cserélve CareCenterben. A telefon újra elromlott szavatosságon belül. Ilyenkor hol vagyok jogosult a telefon szervizelésére? A csere helyén szervízben, vagy ahol vettem régebben a telefont. Esetleg a gyártónál?

A válaszokat előre is köszönöm!

2019. jan. 24. 06:48
 1/6 anonim ***** válasza:

felújított készüléket kaptál?

mert ha igen, arra fél év jótállás van, és az eredeti szavatosság él, tehát 2016 x hónap+2 év

2019. jan. 24. 07:53
 2/6 anonim ***** válasza:
21%

Ezért kell ilyet venni???

Nekem 6 év alatt a második telefonom van egyszer sem romlott el.

Sőt az elsőt pedig kinából hozattam.

2019. jan. 24. 08:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Csörögj oda, megmondják:

[link]

2019. jan. 24. 08:21
 4/6 csempéző vizipisztoy ***** válasza:

Szia!

Sajnos nem tudom a választ.

Viszont engem nagyon érdekelne, hogy mi tud el romlani egy IPhone-ba. Még most is működik a 3G-m 10 éves, 5s, 3 éves, pedig nekem mindig a kezemben van, nincs kímélve...

2019. jan. 25. 08:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi segítséget. A telefonban nem működik a mobilnet, viszont minden más jó volt, viszont miután egyszer elvittem az emlitett szervizbe, mikor visszakaptam, végleg nem lehet aktiválni a telefont. Arra hivatkozva nem cserélik, hogy minimálisan elhajlott a készülékház (aminek persze semmi köze nincs hozzá).
2019. jan. 25. 12:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy Alcatel Pop C1 nem csinál ilyeneket. Nesztek pjémium májka.
2019. jan. 27. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!