Milyen telefont vegyek? Mit ajánlanátok? Kb 250ezer forintot szánok rá.
Iphone 6s pluson gondolkozom (6s-sel való jó tapasztalatok miatt), de nem vagyok biztos benne.
Olyan telefont keresek, ami:
-nem lassul be(ez a fő oka, hogy iphonera gondoltam)
-elő és hátlapi kamerája is "minőségi" képet csinál
-nagyobb kijelzővel rendelkezik (min. 5,5"-os)
-komolyabb, nagyobb méretű és több kapacitást igénylő játékokat és alkalmazásokat is szépen futtat, nem laggol-fagy be
-egyszerre több alkalmazás használatát is elbírja és ha vissza lépek egyikből a másikba akkor ugyanaz fog fogadni amit ott hagytam (pl androidosnál ha chromeon olvasok-nézek valamit és már az oldal közepén tartok majd bezárom és újra megnyitom ugyanúgy az oldal közepén lesz az oldal)
-hangszórója tisztán, szépen szól és nem halk
(Röviden: "androidos iphone"-okra lennék kíváncsi és iphone típusra, hogy melyik a legjobb)
Ha 250 000-et tudsz rá szánni, akkor én minimum egy 8 Plus-on gondolkodnék.
Az gyakorlatilag az összes kritériumnak megfelel, amit felsoroltál.
Oneplus 6T
Google Pixel 2 XL
Huawei P20 Pro
Köszönöm a választaitokat!
Azért is merült fel bennem, hogy androidos telefont veszek, mert az iphoneok évről évre szinte ugyanúgy néznek ki és semmivel se tudnak többet mint pár éve. Kezd unalmassá válni a megszokott külső és belső.
De valószínű, hogy megmaradok mellettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!