Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van itt olyan aki fèlmillóèrt...

Van itt olyan aki fèlmillóèrt vesz telefont? Most komolyan kèrdezem hogy egyes emberek tènyleg fizetnek èrete ennyit?

Figyelt kérdés
2019. jan. 23. 19:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem épp így gondoltam ám. Tulajdonságokban eltérhetünk, lehet ő piafüggő/agresszív stb. bármilyen. Ez sajnos vagy sem, hozzátartozik az emberi természethez. Ettől függetlenül ő is ember csakúgy, mint én, csak másképp viselkedik, mások az elvei stb... Nekem attól még nincs közöm hozzá, foglalkozni az életével eleve butaság lenne, ebből kifolyólag pedig ítélkezni sem ítélkezhetek, szintén feleslegesen tenném. Nem jutok azzal semmire, ha én lépten-nyomon másokkal, azok véleményével foglalkozok. De ha nagyon érdekel, nem csak a hajléktalan lehet egy piafüggő agresszív állat, ugyanez a "normális", dolgozó, robotoló, gazdag embereknél is előfordulhat. Nem gondolom úgy egyáltalán, hogy a világ egy rózsaszín felhő, mindenki aranyember, cseppet sem élek álomvilágban, ahhoz eleve a gyerekkorom egy szép nagy része elég elbacott volt, hogy én így vélekedjek. Én egyszerűen csak arra jöttem rá, hogy minden rossz forrása mi vagyunk, tehát rengeteg szar alak él a világon, de azt is realizáltam, hogy ha akarok magammal valamit kezdeni, akkor nem szabad foglalkoznom egyikükkel sem. A GYK-n meg csak azt látom, hogy sokan egymás torkának ugranak kb. minden szarért ahelyett, hogy a kérdéshez kapcsolódóan válaszolnának, ha már erre vállakoznak. De persze ilyesmi "jómagyar" szemét viselkedést nem csak itt látni, a neten kívül is akad ilyen bőven. Mert hát milyen egyszerű is lenne azt mondani, hogy ez is ember jó és rossz tulajdonságokkal, nem jobb nálam minek adjak a véleményére, nem állok bele a konfliktusba. Neeeem, két lábbal állok bele a másikba :D

Röviden, minden emberben van szar is, jó is, egy szinten te is lusta vagy, mások sokkal lustábbak. A tulajdonságok arányai változnak csak.

A telefon témáról meg annyit, hogy egy kézzel fogható eszköz esetén immateriális értéket is nem akarok megfizetni, mert az eléggé valószínű, hogy az Iphone-ok eladási árának számításakor jó nagy részt tesz ki a "márka". Persze attól még van rá kereslet és amíg nem ismerjük a tételes összeszerelési ktg-et, addig nem tudjuk biztosra mondani, hogy túlárazott, viszont az árcímke árulkodó lehet.

2019. jan. 27. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!