Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van itt olyan aki fèlmillóèrt...

Van itt olyan aki fèlmillóèrt vesz telefont? Most komolyan kèrdezem hogy egyes emberek tènyleg fizetnek èrete ennyit?

Figyelt kérdés
2019. jan. 23. 19:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
15%
Ja, amúgy ráhibáztál, az elejébe beleolvastam a marha hosszú írásodnak, de aztán abbahagytam. Nem vagyunk ugyanis egy szintén, és sajnos hozzád én leereszkedni nem tudok. :D
2019. jan. 23. 23:44
 12/21 anonim ***** válasza:
46%

Tapasztalat. Sokan nem olvasnak végig hosszú szövegeket, pedig pont hogy így lehet a legrészletesebben kifejezni egy véleményt.

Egyébként nincs hova leereszkedned, tehát tényleg nem tudsz. Ha végig olvastad volna amit írtam tudnád, hogy nincs "Én", csak "Mi". Mindenki egyenlő, hisz mindenki ember. Még persze nem késő, ha úgy gondolod "értelmiségi" vagy tutora meg fogod érteni a mondandómat.

Mindegy, egy valamiben azért mégis egyetértünk, mégpedig abban, hogy felesleges egymásra az időnket fecsérelni.

2019. jan. 23. 23:56
 13/21 anonim ***** válasza:
15%
Nem azért nem olvastam végig, mert hosszú. Tudod én egyetemet végeztem, ahol hatszáz oldalas pszichológiai könyvet kellett megtanulni. Azért nem olvastam el, mert lekezelő a stílus. Bár nálam ezzel sokra nem mész, mert pontosan tudom, hogy hová rakjam magamat, és pontosan tudom azt is, hogy hová rakjalak téged.
2019. jan. 24. 00:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi lehet abban a lekezelő, ha rávilágítok arra, hogy esetleg nem kéne magadat többnek tekinteni másoknál, de jó, legyen. Mivel voltam lekezelő? Azzal, hogy beláttam, elbeszélünk egymás mellett? Esetleg az elsőként említett dologgal? Tényleg nem igazán értem, miért gondolod ezt.
2019. jan. 24. 00:16
 15/21 anonim ***** válasza:
Eleve ez a kérdés, ami alatt írunk, bicskanyitogató. Aztán az első válasz, amit töröltek a moderátorok, ami kb. ez volt: "Igen, vannak olyan barom állatok, akik ennyiért vesznek telefont." Hogyan jön bárki is ahhoz, hogy becsmérelni merészeljen azért, hogy mire költöm azt a pénzt, amiért tisztességesen megdolgoztam? Iskolába jártam, nélkülöztem és tanultam, amíg mások szórakoztak. Aki becsmérelni mer mást, hogy mire költi a tisztességesen megkeresett pénzét, az egy irigy szar. Éppen ezért igenis kizárólag lenézést érdemel. Mindenkinek meg van a lehetősége, hogy tanuljon, ezáltal jó munkája és jó fizetése legyen. Én gyakorlatilag árva voltam, még is szereztem szakmát, érettségit, dipomát. Ha én képes voltam rá, akkor más is tegye meg. Ne pedig csak irigykedjen. Ez az oldal irigy kisgyerekekkel van tele. Ez nem vélemény, ez tény. Látszik, ahogy írnak, az írásaikból lesüt az irigység, és az, ahogy csorog a nyáluk. Én viszont nem fogom hagyni magamat, hogy becsméreljék a tulajdonaimat úgy, hogy életükben nem dolgoztak meg semmiért, és ilyen esetben vissza fogok szólni!
2019. jan. 24. 00:30
 16/21 anonim ***** válasza:

Én csak a feltett kérdésre válaszoltam.

A kérdező szerette volna tudni, hogy léteznek-e olyan emberek, akik képesek akár 500000 Ft-ot adni egy mobiltelefonért, én pedig válszoltam neki, hogy igen, lézeznek, és elmondtam ezekről az emberekről a SAJÁT SZUBJEKTÍV VÉLEMÉNYEMET, ahogy ezt te is megtetted velem, és azokkal az emberekkel kapcsolatban, akik nem tudnak/nem akarnak ennyi pénzt kidobni az ablakon. A probléma ott kezdődik, ha valaki ezt magára veszi.

2019. jan. 24. 01:09
 17/21 anonim ***** válasza:

Egy szinten érthető, amit gondolsz ezzel kapcsolatban. Én pl. nem tudtam arról, hogy volt egy moderátorok által törölt válasz is, ráadásul ilyen hangnemű, de ez számomra semmit nem változtat. Én csak is azok véleményét veszem figyelembe, akik képesek minimálisan is használni a sütnivalójukat és nyitottabban hozzáállni bármihez is, illetve megérteni és elfogadni, ha végül valaki másképp vélekedik. Ha erre nem képesek, akkor felesleges pazarolnom rájuk az időt, mert nem fogok egyről a kettőre jutni. Ez persze nem jelenti azt, hogy én kevesebbnek vagy többnek tartanám őket magamnál, nem. Felőlem lehet troll, fotelharcos, kisgyerek, bárki, egyenlő félként fogom kezelni mindig is, de ha egyszer feleslegesen ellenséges velem szemben, akkor egyszerűen ignorálom. Nem éri meg "jól visszavágni", mert nem vagyok hajlandó belemenni más kis játékaiba, nem beszélve arról, hogy ettől max csak ideges lehetsz. Azt írja, hogy "Igen, vannak olyan barom állatok, akik ennyiért vesznek telefont."? Kit érdekel? Minek vegyem fel? Hát egészségére, magát minősíti és csak magának okozza a problémát. Majd ha pont ez miatt a lenéző és cinikus hozzáállás miatt fog történni valami rossz az életében, akkor majd rájön... Márpedig a karma mindenkit utolér, ez alól nincs kivétel. Én most sem minősítem és akkor sem fogom az ilyen embereket.

Visszatérve a fő témához, Én Téged sem minősítettelek, eszem ágában nem volt. Én csak elmondtam, hogy butaságnak tartom fél millióért telefont venni, mivel bármennyire is legyél gazdag, a legtöbb esetben ez tiszta lehúzás. Azt is elmondtam miért gondolom lehúzásnak (Pocophone F1 pl.). Szíved joga neked attól még megvenned ennyiért egy telefont, ha úgy érzed erre van szükséged, akkor bizonyára igazad lehet, mivel nekem jogom sincs megmondani neked a tutit, na nem mintha az én feladatom lenne az. Mindenkinek saját magának kell tudnia, hogy mire van szüksége. Én csak reagáltam a te véleményedre a sajátommal, mert nem értettem vele egyet és azt gondoltam, hogy te esetleg kifejted bővebben, miért is gondolod így. Nem muszáj egyetértenünk, viszont nem kötelező egymásnak esni ez miatt. Helyette inkább el is lehet fogadni a másik véleményét.

Amúgy kezd megtelni kevésbé releváns válaszokkal a kérdés (a mi válaszainkkal) :D Ha gondolod és szeretnél olyasmit írni, ami nem feltétlen ide tartozik, talán jobb lenne üzenetre váltani.

2019. jan. 24. 01:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Ám csak nekem tűnt fel, hogy fél millióról van szó? Annyiért jelenleg a piacon csak Iphone-t lehet kapni, vagy esetleg valami 3. cég által átcicomázott flagship telefont (24karátos aranybevonatú S9/Note9, Iphone X stb). Nem mindennapi eset, ráadásul ha a teljesítmény a lényeg, akkor nem kell fél milliót rá áldozni, hisz konkrétan az összes új Iphone (XR, XS, XS Max) megkapta az Apple csúcs SoC-jét, az A12 Bionic-ot, az XR pedig igen csak 230 000Ft körül kapható (még az Apple listaára szerint is 300 000Ft).
2019. jan. 24. 01:46
 19/21 anonim ***** válasza:
50%

Több hülyeség is felbukkant itt, lássuk:

1, ha a félmillás iPhone túlárazott, akkor a 2 milliónál drágább autó, a 10 milliónál drágább lakás, a 20 milliónál drágább ház, a 400 ezernél drágább laptop is az. Ha ezeket senki nem venné, akkor nem lenne K+F, ugyanis nem a csórókból élnek a cégek.

2, mi ez a minden ember egyenlő marhaság? Egy hajléktalan egyenlő velem? Dolgozom, tanulok, adót fizetek. A hajléktalan/segélyt váró meg lusta, kényelmes. Ritka az a tragikus sors, aki emiatt lesz hajléktalan. A 80% az ital miatt lett az. Arról nem is beszélek, hogy a fővárosban egyesek napi többezer forintot keresnek, míg egy postás a 8 órában kap 4000 ezer forintot és még felelőssége is van, illetve kidolgozza a belét. Nesztek egyenlőség.

2019. jan. 27. 07:33
 20/21 anonim ***** válasza:
kiskeni, látszik hogy még a szüleid által teremtett álomvilágban élsz. Az élet nem úgy működik, ahogy te leírtad.
2019. jan. 27. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!