Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei Mate 20 vagy P20 pro?

Huawei Mate 20 vagy P20 pro?

Figyelt kérdés

2019. jan. 21. 14:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#1 Hát, lehet kicsit rosszul döntöttél. Jó, az árak eltérnek, a Mate 10 Pro drágább, de az jobb is. Ha úgy tetszik, nevezhetjük átcímkézett P20 Pro-nak is, mert az SoC ugyanaz, a memória (és mennyisége) ugyanaz, az akksi IS ugyanaz, kamerában tér csak el, de szerintem már a Mate 10 Pro is nagyon jó képeket lő. Ha ebből a szemszögből nézzük, elég olcsó átcímkézett P20 Pro létére, nemde? :)

Amúgy igazából itt tényleg csak az a kérdés, hogy számít neked annyira a kamera, vagy sem. Bár, ha engem kérdezel, én ezúttal a kamera-kompromisszum mellett döntenék, mivel szerintem az a plusz teljesítmény összességében többet jelent, mint a valamivel gyengébb kamera, szóval a Mate 20-at választanám. Ez is bőven vállalható képeket lő, a kamera setup pedig elég széles eszköztárat biztosít ilyen-olyan képekhez.

2019. jan. 21. 19:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Amúgy én megtapasztaltam mit tud a Mate 10 Pro monokróm kamerája. Beteg részletességű képeket készít vele, de tényleg, egyetlen hátránya, hogy fekete-fehér. Hogy el tudd képzelni miről is beszélek, szerintem ha nagyon nagyon nagyon kicsit is, de részletgazdagabb (és fekete-fehér) képeket készített a monokróm egység az én S9-emhez képest (sima, nem S9+). Bár így sem panaszkodhatok, nekem az S9 is bőven elég, bár az esti képek a Huawei-hez hasonlítva nem a legjobbak. Legalább cserébe van 4K60fps.
2019. jan. 21. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!