Huawei Mate 20 vagy P20 pro?
#1 Hát, lehet kicsit rosszul döntöttél. Jó, az árak eltérnek, a Mate 10 Pro drágább, de az jobb is. Ha úgy tetszik, nevezhetjük átcímkézett P20 Pro-nak is, mert az SoC ugyanaz, a memória (és mennyisége) ugyanaz, az akksi IS ugyanaz, kamerában tér csak el, de szerintem már a Mate 10 Pro is nagyon jó képeket lő. Ha ebből a szemszögből nézzük, elég olcsó átcímkézett P20 Pro létére, nemde? :)
Amúgy igazából itt tényleg csak az a kérdés, hogy számít neked annyira a kamera, vagy sem. Bár, ha engem kérdezel, én ezúttal a kamera-kompromisszum mellett döntenék, mivel szerintem az a plusz teljesítmény összességében többet jelent, mint a valamivel gyengébb kamera, szóval a Mate 20-at választanám. Ez is bőven vállalható képeket lő, a kamera setup pedig elég széles eszköztárat biztosít ilyen-olyan képekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!