Huawei Mate 20 vagy P20 pro?
A P20 Pro jobb kamerában, a Mate 20 viszont erősebb és van rajta jack dugó.
Ha számít a fotózás, akkor inkább a P20 Pro, ha nem olyan lényeges, akkor a Mate 20. (Neki is jók a kamerái, csak nem olyan erősek, mint a P20 Pro-é.)
Mit értesz az alatt, hogy erősebb? Akksi, processzor?
Jelenleg LG G4-em van, 16 mp-s a kamerája, nagyon jó képeket, videókat csinál, ennél gyengébb kamerát nem szeretnék.
A Mate 20 CPU-ja és GPU-ja jobb, mint a P20 Pro-é. Ugyanis a Mate 20-ban már egy 2018-as, 7nm-es lapka (Kirin 980) rejlik, ami amellett, hogy erősebb, a 7nm-es lapka miatt némileg energiatakarékosabb is, mint a P20 Pro-ban lévő Kirin 970.
Emiatt feltételezhetően a Mate 20 üzemideje némileg jobb, bár nem óriási mértékben, mivel mindegyik telefonban 4000 mAh-s akku van, plusz a P20 Pro meg úgy tud kompenzálni, hogy benne OLED kijelző van, míg a Mate 20-ban meg csak IPS LCD.
A kamerákat tekintve vannak lényeges különbségek:
- Mate 20: 12 MP fő, 16 MP nagy látószögű és 8 MP-es telefotó
- P20 Pro: 40 MP fő, 20 MP monokróm és 8 MP telefotó.
Szerintem az jobb, mint a Mate 20-é, de nem olyan jó, mint a P20 Pro-é.
Szerintem mindegyik készülékből van kiállitott modell valamelyik üzletbe a környéken, ahol laksz. Menj be és próbáld ki őket szerintem, az a legbiztosabb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!