Az újabb androidos mobilkészülékek közül melyikbe van beépített hívásrögzítő funkció? (NEM diktafon, hanem hívásrögzítő, a kettő nem azonos. )
Nekem most Lenovo K5 készülékem van. Abban van beépített hívásrögzítő funkció.
Sajnos a telefonom a végét járja, így cserére szorul.
Olyan androidos mobilkészüléket keresek, amelyben szintén van beépített hívásrögzítő funkció.
Én ezt használtam és tökéletesen működött. Ha neked az 1000 féle alkalmazásból egyik sem jó, akkor a telefonod szar.
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nem illegális a hívás rögzítése. Nincs ilyen jogszabály. Gondolom nem véletlen nem tudsz egy épkézláb valid linket küldeni erről. Egy Németországban vásárolt Nexus 5-öm volt (tehát EU-s) és teljesen jól működött. Annyi megkötés van jogszabályilag, hogy a hívás elején közölnöd kell a másik féllel, hogy a hívás rögzítésre kerül, a felvételt nem adhatod át harmadik félnek. (Csak hatósági eljárás során használhatod fel bizonyítékként pl. szóbeli szerződéskötés esetén) Én a szakmában dolgozom, úgyhogy valószínűleg kicsit jobban tisztában vagyok a dolgokkal. Te viszont fordítva ülsz a lovon. Ha fel teszel ide egy kérdést, akkor fogadd el a választ, ne a válaszolót akard már hülyének beállítani. Ha tisztában lennél a dolgokkal nem ide írogatnál kérdéseket. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!