Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az újabb androidos mobilkészül...

Az újabb androidos mobilkészülékek közül melyikbe van beépített hívásrögzítő funkció? (NEM diktafon, hanem hívásrögzítő, a kettő nem azonos. )

Figyelt kérdés

Nekem most Lenovo K5 készülékem van. Abban van beépített hívásrögzítő funkció.

Sajnos a telefonom a végét járja, így cserére szorul.

Olyan androidos mobilkészüléket keresek, amelyben szintén van beépített hívásrögzítő funkció.

2019. jan. 19. 12:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt használtam és tökéletesen működött. Ha neked az 1000 féle alkalmazásból egyik sem jó, akkor a telefonod szar.

Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nem illegális a hívás rögzítése. Nincs ilyen jogszabály. Gondolom nem véletlen nem tudsz egy épkézláb valid linket küldeni erről. Egy Németországban vásárolt Nexus 5-öm volt (tehát EU-s) és teljesen jól működött. Annyi megkötés van jogszabályilag, hogy a hívás elején közölnöd kell a másik féllel, hogy a hívás rögzítésre kerül, a felvételt nem adhatod át harmadik félnek. (Csak hatósági eljárás során használhatod fel bizonyítékként pl. szóbeli szerződéskötés esetén) Én a szakmában dolgozom, úgyhogy valószínűleg kicsit jobban tisztában vagyok a dolgokkal. Te viszont fordítva ülsz a lovon. Ha fel teszel ide egy kérdést, akkor fogadd el a választ, ne a válaszolót akard már hülyének beállítani. Ha tisztában lennél a dolgokkal nem ide írogatnál kérdéseket. Erről ennyit.

2019. febr. 19. 20:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Plusz ha illegális lenne, gondolod csak úgy szabadon lehetne 1000 féle ilyen appot letölteni a play store-ból? Azért a Google sem hülye, hogy ilyet engedjen.
2019. febr. 19. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!