Az újabb androidos mobilkészülékek közül melyikbe van beépített hívásrögzítő funkció? (NEM diktafon, hanem hívásrögzítő, a kettő nem azonos. )
Nekem most Lenovo K5 készülékem van. Abban van beépített hívásrögzítő funkció.
Sajnos a telefonom a végét járja, így cserére szorul.
Olyan androidos mobilkészüléket keresek, amelyben szintén van beépített hívásrögzítő funkció.
Neked a Xiaomi-nak melyik fajtája van?
Szóba jött az a márka is. Köszi!
Egy időben volt, hogy tiltottak minden ilyen hívásrögzítő funkciót. Még az appokat is.
Ezért örültem meg, amikor a Lenovoban felfedeztem a beépített funkciót, amihez nem kell bizonytalan működésű app sem.
Továbbra is érdekelnének konkrét telefonok (max 80E HUF-ig), amelyekben biztosan van beépített hívásrögzítő funkció.
Tegnap voltam az egyik nagy áruházban (elektronikai részlegen), és a Xiaomi készülékeknél volt olyan jelzés, hogy "EU". Akkor lehet, azokban a konkrét készülékekben sincs már a beépített hívásrögzítő funkció, mert EU piacra küldték? Vagy akkor hogy van most ez?
Nem hiszem el, hogy ott ülsz a telefon felett, beírod a Play Store keresőjébe, hogy Call Recorder és nem kapsz legalább 66 találatot... Miért kéne, hogy ez a funkció alapból benne legyen a telefonban? 100-ból 1 embernek kell maximum. Az okostelefonnak meg az a lényege, hogy alkalmazásokkal szabadon bővíthető a tudása,tanuld meg használni.
Mi az,hogy EU-ban illegális a hívásrögzítés? Ekkora marhaságot hogy a fenébe tudtál leírni anélkül, hogy rád szakadt volna mennyezet?
"Mi az,hogy EU-ban illegális a hívásrögzítés?"
Tudod van egy ilyen fura dolog, hogy adat- és személyiségi jog védelem. Nem hallottál még róla?
Drága Okoska!
Hiába ad ki a Google Play Store 10000000 találatot is, ha azok nem működnek!
És igen, fontos az EU jelzés, ugyanis azokban le van tiltva a beépített hívásrögzítés (értsd: nincs benne), adat- és személyiségi jog védelem indokkal.
Remélem, nem szakadt rád a plafon, vagy a nagy szád megtartotta, hogy ne nyomjon agyhelyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!