Hogy lehet Apk mod-ot frissíteni?
Ugyan úgy, mint bármilyen más apk -ot.
Beszerzed és telepíted.
Te mod oltad?
Letöltöd alternatív helyröl, mod -olod a frissebb verziót és rakod is fel... Csináltam már ilyet, nekem ment, pedig nem vagyok zseni...
Vagy most konkrétan mi is a kérdés?
Ja, és a másik, nem vagyok kíváncsi az álszent, begyökösödött, semmirekellő, elvont, infó zsargonra, azt tartsátok meg magatoknak, mert egyszerű a dolog, egy kérdés, egy válasz! Mindenkinek tiszta??
Ja, és a hasonló szólásokra, --> blabla, nem vagyok zseni... és társai, de kösz nem! Természetesen tisztelet a kivételnek:P
És én vagyok lehülyézve...
Írtam, hogy ha Te mod -oltad, akkor letöltöd alternatív helyről.
Mit nem fogtál fel?
Konkrét oldalt írjak, ahonnan letölthetetsz?
apkpure.com
Tessék.
Na jó, kezdjük elölről, mert kb zéró információt szolgáltattál, ami jellemző itt a gyakorin, aztán lepontozzátok aki segíteni próbál...
Milyen app, mivel mod -olnád? (Mert lehet kismillió módon kismillió appal...)
Ha ugyanaz a forrás app, csak frissebb és ugyanolyan metódussal mod -olod, akkor kompatibilis, tehát rátelepíthető (avagy frissíthető) marad. Így megmaradnak a beállítások.
Azt azért nem árt tudni, hogy a kismillió mod lehetőség közül mindössze kettőt használtam eddig, a többit nem ismerem.
JG7RBJOUC4WF7KGD4ZIK
Ne foglalkozz vele. Szerencsétlen kérdező egy ébkézláb kérdést nem tudott kiírni. Gondolod a modolás fog neki menni?
Ne pazarold az időd!
Gratulálok, kérdező!
Trágár, provokatív és rasszista is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!