Miért nem műkszik normálisan a mobilnet?
Figyelt kérdés
Tegnap Győrben a Telekomnál vettünk korlátlan mobilnetes előfizetéses kártyát, beletettük ott a kártyát, működött ment a 4g normálisan. De mikor hazaértünk és használni akartam a mobilnetet akkor használhatatlan lett az egész, nagyon lassan tölt be dolgokat, lassan küldi el az üzeneteket meg stb.. a 4g-t se láttam egyszer sem mióta hazajöttünk, csak H+-t de az is nagyon lassú, meg néha a 2g de az is nagyon lassú.. Másnap reggel (vagyis ma) iskolába menet, Csorna közelébe értem megint 4g és teljesen jó volt a net, nagyon gyors volt. Aztán mikor mentem hazafelé, elhagytuk Csornát megint lassú lett. Mitől van ez? Valami megoldád? Telefonom: Honor 9 6gb ram, 64gb tárhely. Előre köszönöm a válaszokat!2019. jan. 17. 20:26
11/11 A kérdező kommentje:
Értem. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
2019. jan. 18. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!