Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Baj ha reggel, este töltöm a...

Baj ha reggel, este töltöm a telefonom?

Figyelt kérdés

2019. jan. 15. 07:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nem.
2019. jan. 15. 07:24
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Nekem se.
2019. jan. 15. 07:24
 3/14 anonim ***** válasza:
67%
Nekem se
2019. jan. 15. 07:33
 4/14 anonim ***** válasza:
33%
Az a baj hogy ilyen gagyi telefont vettél.
2019. jan. 15. 08:49
 5/14 anonim ***** válasza:
Szóval egy napot sem bír ki? Akkor most vagy iszonyat gagyi telefon, vagy állandóan rajta lógsz...
2019. jan. 15. 09:32
 6/14 anonim ***** válasza:
49%

Vagy már elhasználódott, csak nem akar költeni rá.

Egyes kérdezők hihetetlen szűkszavúak tudnak lenni, hadd találgasson a válaszoló!

2019. jan. 15. 10:00
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha nem használod sokat, akkor baj, mert nem kéne ilyen gyorsan lemerülnie. Nekem a régi telefonom merült gyorsan, gondolom, megadta magát. Utána vettem egy újat, kétnaponta kellett tölteni átlagos használat mellett, ha nagyon sokat használtam, akkor naponta. Igaz ekkor sem merült le teljesen, csak én jól feltöltve szeretek elindulni reggel otthonról, mert nem akarok magammal töltőt vinni.

Ha csak azért kell gyakran tölteni, mert nagyon-nagyon sokat használod, akkor nem gond.

2019. jan. 15. 11:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha tokban van, egész este töltöd, s túl melegszik a telefon az elég nagy baj, de elvileg csepptolteses (ha nem régi telefon), és nem igazán lehet baja
2019. jan. 15. 12:57
 9/14 anonim ***** válasza:
Engem azért érdekelne, hogy milyen telefon, mennyi idős és mennyit használod naponta, mert szerintem ez nem normális, mellesleg rövidíti az akku élettartamát! Amúgy esetleg nem fut túl sok alkalmazás a háttérben?
2019. jan. 15. 13:42
 10/14 A kérdező kommentje:
nem merül le 3-4 napig bírná töltés nélkül csak megszokásból töltöm,azért kérdeztem hogy baj e ha annyiszor töltöm
2019. jan. 15. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!