Huawei P20 Lite vagy Huawei P Smart 2019?
Hmmm, nem egyszerű megmondani, mert az elvárásaidat figyelembe véve az egyik telefon ebben jobb, a másik meg abban.
Mert a P Smart-nak ugye nagyobb a kijelzője (így ez játékra, tartalomfogyasztásra jobb választás), erősebb a processzora és a legújabb Android van rajta (amit lehet, hogy a P20 Lite nem fog megkapni). Viszont 1 GB-al kevesebb RAM van benne (csak 3 GB).
A P20 Lite-ban viszont jobb a kamera, bár, ha az előlapi kamerát nem nézzük, csak a hátlapit, akkor nem olyan egetrengető a különbség (13 vs 16 MP). Az akkuról is ez mondható el (3400 vs 3000 mAh).
Ha csak eközül a 2 közül lehet választani, akkor én inkább a P Smart felé hajlanék.
De ha nem ragaszkodsz a Huawei-hez, érdemes lenne egy pillantást vetned a Xiaomi Mi A2-re is!
Teljesítményben kb. ugyanott van, mint a P Smart, de sokkal jobb kamera van benne, valamint kétszer annyi háttértár és RAM.
A kijelzője egy kicsit kisebb (5,99, tehát pont a P20 Lite és a P Smart között van).
Android 9-re frissíthető, Android One oprendszer van rajta.
Szóval szerintem vagy P Smart, ha Huawei-t akarsz vagy ha más gyártó telefonja is érdekel, akkor nézd meg a Xiaomi Mi A2-t! :)
Én szerintem p20 lite
P smart nem USB c nem gyorstöltös semmi csak egy hagyományos régit töltésű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!