Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont érdemes megvenni?

Melyik telefont érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
Telefon választás előtt állok és jelenleg 2 Huawei telefont néztem ki. Az egyik egy Huawei P Smart, a másik egy Huawei Mate 10 Lite. Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni, illetve érdekelne, hogy a fent említett 2 telefonon jelenleg melyik android verzió fut. Köszönöm!

2018. dec. 16. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha már huawei-t vennél akkor vegyél inkább honor-t, az is huawei.

Nekem van egy honor, nemrég vettem, hibátlan telefon, sose fagyott le, premium minőség.

Amúgy mennyid lenne telefonra?

2018. dec. 16. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja nekem honor 7A van, 32 Gb-os és 50.000 volt.
2018. dec. 16. 17:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Maximum 60-65 ezer forintot szeretnék szánni rá.
2018. dec. 16. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor vegyél mondjuk egy 64 Gb-os honor 7x-et.

Sajnos honor 8x-hez ez az összeg kevés.

Így marad a 7x.

Azt hiszem az is 2018-as telefon.

Bárki bármit mond, szerintem a honor a komoly márka, premium.

2018. dec. 16. 17:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2018. dec. 16. 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:

A Honor a Huawei "Lite" verziója. Minden Huawei telefonnak van egy Honor megfelelője, kisebb változtatásokkal. Ennyi.

Hogy válaszoljak is:

Mindkét telefonon Android 8.0 fut.

Mindkét telefon Kirin 659-es lapkával rendelkezik.

Mate 10 Lite: +1 GB RAM, 2x annyi tárhely, kicsivel jobb kamera, viszont nincs NFC támogatása, a P Smarttal szemben.

Ha neked 10ezret megér ez a különbség, akkor vedd a Mate 10-et.

Én P Smart tulajként természetesen ajánlom a P Smartot, nagyon jó kis telefon, nem egy tepsi, kényelmesen lehet egy kézzel is használni, alumínium háza miatt strapabíróbb, szép.

Huawei Mate 10 Lite = Honor 7X

Huawei P Smart = Honor 9 Lite

2018. dec. 16. 20:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. köszönöm!
2018. dec. 17. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább vegyél egy Xiaomi Mi 8 liteot. Gearbesten 65-70 ezerért tudsz rendelni egy 4GB ram 64GB tárhely változatot. A dizájn gyönyörű, a telefon gyorsabb mint egy Huawei P20 lite, pedig egy árkategóriában vannak. Az előlapi kamera 24 megapixel, a hátlapi dupla kamera pedig 12+5 megapixeles kamera kapott helyet. A rendszer egy Android 8 alapokon lévő MIUI 9 amit már egyből tudsz MIUI 10-re frissíteni.
2018. dec. 18. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!