Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet megcsinálni?...

Hogyan lehet megcsinálni? Vajon sikerülhet?

Figyelt kérdés
Van egy samsung galaxy j6+ telefonom és elírtam a jelszavam a beállításkor és nem tudom most feloldani a telefonom mert képernyőzárnak állítottam be. Hard resetet nem tudok csinálni emert a telefon kikapcsolásához is jelszót kér mashogy meg nem lehet resetelni. Az akut pedig nem lehet kivenni.
2019. jan. 8. 20:54
 1/2 anonim válasza:
Gyerekjáték az egész. Minden androidos eszközön van hangerőszabályzó és bekapcsológomb. Nos, annyit kell tenni, hogy jó 30 másodpercig kell együttesen lenyomva tartani a BEKAPCSOL/POWER és a HANGERŐ LE gombot. Utána ha elmegy a kép gyorsan tedd át az ujjad a hangerő le ről a hangerő fel re és előjön a rejtett menü ahonnan minden boszorkányságot köztük a gyári visszaállítást is el lehet érni. DE! Tolvajok ne örüljenek mert az ilyen fajta reszet után előző tulaj gmail jelszavát kéri. Egyébiránt már haverom kikapcsjelszós telefonját is lekapcsoltam ezzel a módszerrel mert neki is kellett. Ha nem menne, írj privátba. Sok szerencsét!
2019. jan. 8. 21:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Sikerült! :)
2019. jan. 9. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!