Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Leszedtem a telefonomra, msn...

Leszedtem a telefonomra, msn programot. Kérdezem én hogy akkor ezt ingyen is használhatom úgye?

Figyelt kérdés
Sony Ericsson:Xperia X10 mini, a marketről töltöttem le...
2010. jún. 28. 20:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azt remélem tudod, hogy az MSN-hez internet elérés is kell, tehát adatforgalmat fog neked összehozni. Amit a szolgáltatód nem ad ingyen. A programot ingyen használhatod, de az adatforgalmat ki fogod fizetni.
2010. jún. 28. 20:33
 2/12 A kérdező kommentje:
de ha én nem használom akk. nem fog levenni pénzt úgye?:D
2010. jún. 28. 20:35
 3/12 anonim ***** válasza:
ha kikapcsolod, akkor nem, de ha a háttérbe fut, akkor adatforgalmat generál akkor is ha nem üzensz semmit
2010. jún. 28. 20:41
 4/12 A kérdező kommentje:

nem jelentkezek be, meg semmi. hagyom úgy ahogy van akkor, de lehet hogy azért majd ezt még pontosan megérdeklődöm hogy hogyan miként, mennyi.

köszönöm szépen a segítséget.:)

2010. jún. 28. 20:44
 5/12 anonim ***** válasza:
ugyanúgy számolja az adatforgalmat, mintha interneteznél. Sőt az msn gyorsabban pörgeti a számlálót!!
2010. jún. 28. 20:52
 6/12 A kérdező kommentje:

hát nem tudom nem hiszem...

ez úgyanolyan program mint a többi ami rajta van. és azokhoz is kell internet ha használni akarom őket.

2010. jún. 28. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:

mit nem hiszel?

Kell hozzá net. Nekem is van a telefonon msn.

2010. jún. 28. 20:57
 8/12 A kérdező kommentje:
én tudom hogy kell net. de nem hiszem hogy azért le vonna pénzt csak mert a telefonomon rajta van.
2010. jún. 28. 21:00
 9/12 A kérdező kommentje:

de nem használom, szóval akk. mért is vonna le?

ha nem lépek be akk. nem hiszem, mert akk. nem csatlakozik az internetre stb.

2010. jún. 28. 21:00
 10/12 anonim ***** válasza:

ha nem jelentkezel be akkor nem használ netet...

ez olyan mint a számítógépen, ha van interneted de nem lépsz be a böngészőbe, nem nyitsz meg oldalakat, akkor nem generel adatforgalmat :D

2010. jún. 28. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!