Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG 540 Optimus esetében, ha...

LG 540 Optimus esetében, ha kártyásat veszek, akkor is ingyen használhatom a netet a wifin keresztül?

Figyelt kérdés

A bátyámnak van egy előfizetéses Optimusa, nagyon jól jön rajta a net wifin át.

Nekem az egyetem miatt kellene a net nagyon, így laptopra gyűjtök, de nag távoli álom még, nincs rá pénzem.

Úgy hallottam, 40 ezer ft-ért már tudok kárytás LG 540 Optimust venni. Azon is ingyen menne a netem a wifi által, vagy percek alatt ledarálná a kártyámat, nincs pénzem előfizetésre, tanuló vagyok még.

Kérlek segítsetek!Van 50 ezer ft-om , mit tegyek, a net sűrgős lenne.

2011. jan. 17. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
A wifinek semmi köze a kártyához. Csak kapcsold ki a 3g-t az APN OnOff alkalmazással, különben ledarálja a kártyád. Tapasztalat... :/
2011. jan. 17. 09:31
 2/5 perettyó ***** válasza:

nézd én legalább is 50 ezerből ha laptopra gyüjtenék akkor tuti nem Lg Optimust vennék hanem keresnék használtban laptopot (ezért az árért már vannak türhető gépek)vagy pedig újonnan egy mini laptopot.

De 1 et tanulj meg a wifi az ingyen van (annak nem akiét használod)de a te telefon számládon az nem jelenik meg .de én azt mondom ennyi pénzért nem vennék optimust mert van ennyiért Sony X8,ZTE BLADE,SAMSUNG GALAXY SPICA,NOKIA 5800,

2011. jan. 17. 12:50
 3/5 anonim ***** válasza:

ZTE Blade többet ér. LG GT540 ROM mérete: 128 MB

ZTE Blade ROM mérete: 512 MB

Kapacitív a kijelzője úgy hogy abban is jobb.

2011. jan. 17. 15:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Mini laptopot kerestem már, 80 ezernél kezdődik, az dúrva, nincs annyim.

Most már telefonban gondolkodom, még a Samsung Galaxy jött szóba.

Esetleg ti jobban értve ehhez ajánlanátok pár androidos telefont, ami nekem erre a célra ideális lenne. És 40 ezer körül.

UI: használt gépet soha nem vennék, tapasztalatból mondom, bátyám befürdött ezzel.

2011. jan. 17. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:
A Bladet én is ajánlom, 36 ezerért jobb, mint az Optimus.
2011. jan. 17. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!