Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha felteszek az LG Arenámra...

Ha felteszek az LG Arenámra egy játékot, akkor miért írja azt ki telepítés előtt, hogy "Letölti és telepíti az alkalmazást? "

Figyelt kérdés

Ha rámegyek, h igen, akkor telepíti, és lehet használni. De! A kérdés az lenne, h ilyenkor valóban használja-e az internetet a telefonon? Nem akarok a hónap végén meglepődni a számlán. Nem tudom, hogy be-e van kapcsolva a telón a net, de félek :S

Előbb játszottam ezzel a játékkal, és fent volt 2 olyan ikon, amelyet eddig még nem láttam (talán az egyik egy @-ot ábrázolt). Hja, nem a telefonnal töltöttem le a játékot, hanem a pc-vel, és nem internetes játék. (Guitar Hero III volt)

2010. jún. 28. 19:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.