Hogy tudom SIM kártyán tárolt számokat lementeni? Adatmentése
Ha az új telefonba az eddigi simet rakod át, akkor minek menteni a simen lévő számokat? Ennek semmi értelme, tök felesleges kör. Az új okoskában importálod a simról a számokat és kész.
Nade, ha valóban ezt akarod, akkor a 225-nél emlékeim szerint a mem.kártyára kell backupot készíteni (elég a kontaktokat) és a backup fájlt átnevezve lehet hozzáférni a vcf fájlhoz. Innen továbblépni persze szopásgyanús, szóval pontosan mit is szeretnél?
- Az első rész, (amit írtál) az ok!,ez megy.
- A telefon egyébként pontosan: Microsoft Mobile RM-1011. Belső memóriájába mentett számokat szeretném átvinni az új okosba. Pc-re dugva nem tudok kapcsolatot létesíteni (szerviz sem tudott). Arra gondoltam adagonként, amennyi egyszerre ráfér a Sim-re vinném át. Ez az Sd kártyás változatot nem ismerem, nem vagyok guru. Megtennéd kissé bővebben hogy kell ezzel megküzdeni?
Mindjárt más, hogy leírod az egész történetet.
"Arra gondoltam adagonként, amennyi egyszerre ráfér a Sim-re vinném át"
Ez a legegyszerűbb és legüzembiztosabb. A 225-ön a kontaktkezelőben másold át a simre a számokat és viheted az újba. Annyi gond lehet, hogy általában 250 db-os a sim korlátja. Ha több van most a sim+telefonban, akkor az első adag okoskába átvitele után törölheted a simen lévő számokat és újból telimásolhatod a 225-ben.
PC-re hiába kötöd, Ez Microsoft telefon, nem Symbian van rajta, csak annak tűnik és nem kezeli a Nokia PC Suite, mint a régi Nokiákat.
Vagy az említett BT átvitel, de lehet, hogy ott csak egyenként megy (ha megy, a BT világa is egy bűzló mocsár :))
Bocs, ha nem voltam elég részletes elsőre!
Szerencsém van: mindösszesen 186 név/szám van mentve, így 1x-re ráfért a Sim-re. A továbbiak ma este gy.gyujtás után >> ajándék lesz feleségemnek. Köszönöm a segítséget. Kellemes Ünnepeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!