Iphone letiltva kapcsolódás az iTuneshoz ilyenkor már nem lehet adatokat lementeni telefonról?
Adott egy iphone 6s ami azt írja ki iphone letiltva kapcsolódás az iTuneshoz
Ezt találtam a témával kapcsolatba [link] , jól értelemezem,hogy így már semmilyen formában nem tudom lementeni a telefonon lévő adatokat hanem azok el vesznek?
# 1
Ez nem lopott ,egy ismerősöm kért meg rá,hogy kezdjek vele valamit mert a lánya akinek vette valószínű el nyomkodta.
# 3
Jó nem kell elhinni,itt van nálam az összes papírja a kódjai meg minden.Szerintem ha telefont akarnék lopni akkor nem kérdezgetnék össze vissza.
# 5
Köszi de úgy néz ki megoldódik,sikerült belépnem az icloudba van biztonsági mentés és majdnem tele az 5gb hely
# 6
Nem minden iphne gazdag emberé,akié ez a teló azok is munkás emberek hitelre vették a gyereknek és ők nem értenek hozzá,én meg még eddig androidos telefonokkal foflalkoztam. De már kezd körvonalazódni ez is.
# 9
Már megoldottam,most már tisztában vagyok a dolgokkal,de én biztos,hogy nem vennék iphone telefont sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!