Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért mondják, hogy az Iphone...

Miért mondják, hogy az Iphone éri meg hósszú távra? Android miért nem? Hogy az iphone 5 év múlva is iphone lesz az android meg szekrény alján lesz? Miért?

Figyelt kérdés

2018. dec. 22. 13:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

“szeretlekmagyarorszag.hu”-😂

Én nem akarok állást foglalni, hogy androidnál mi a helyzet, de amennyire tudom az iphone több évig kapja a szoftverfrissítést.

Talán 5-6.

Az egy másik kérdés, hogy 6 év után még mennyire tud aktuális lenni, de azért nem rossz.

Persze ha valakinek az a célja, hogy ár-érték-élettartam arányaiban jót vegyen, annak nem az iphone az elsődleges.

Tudom, hogy van bőven ellenpélda, de álljon itt egy másik is:

A családban van egy 8 éves iphone, amit a mai napig használunk telefonálásra.

2018. dec. 24. 01:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez nem nagy ellen példa, mert nekem meg egy Nokia 3310 van és az is jó még telefonálásra, pedig már elmult 20 éves.
2018. dec. 24. 13:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez más olda is írta
2018. dec. 24. 14:20
 14/17 anonim ***** válasza:

# 12

Jaa, csak a nokiád nem okostelefon, ennyi erővel a vezetékes meg 50 évig is kibírta. Hülyeségeket azért ne beszélj...

2018. dec. 24. 16:53
 15/17 anonim ***** válasza:
54%

Igen, viszont te írtad azt, hogy a 8 éves iPhone-t már csak telefonálásra használjátok. Ilyen szempontból viszont jogos a 3310-es példa.

2018. dec. 25. 01:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem volt ott, hogy csak.

Elsődlegesen arra használjuk.

2018. dec. 25. 03:40
 17/17 Alex Fly ***** válasza:

Nézd meg a használtpiaci árakat és megtudod...

Apple esetén évenként jön ki egy új modell, amit egyetlen agyonhypeolt gyártó készít és az előzőtől leginkább az árazásában különbözik. Ezzel együtt az előző típus is forgalomban marad. Ezzel szemben Android rendszert futtató készüléket sokan gyártanak, naponta jönnek ki újabb modellek és az árakat is a piac határozza meg.

Az Apple megtehetib hogy a regebbi készülékek árát magasan tartsa, mivel nincs konkurrencia. A többiek ezt nem tehetik meg az erős verseny miatt -egyre többet kell adniuk egyre kedvezőbb áron.

Ergo az "gyorsan avul", a monopolhelyzetben levő Apple pedig "hosszú távon tartja az árát". A többi csak marketingduma...

2018. dec. 25. 05:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!