Iphone SE vagy Huawei p20 lite?
Az IOS korlátai végett én a p10-át venném.
Nem kell plusz szoftver PC-re hogy irhassak/olvassak róla adatot, szükség esetén rootolható, tehát módosítható az alap OS, ha nem tetszik/,megfelelő neked. Nagyobb akku Üzemidő és nem utolsó sorban kevésbé zavarja az akkut az extrém idő (mínusz fokok). Szükség esetén nagyobb support csoport.
Hogy merülhet fel egyáltalán kérdés, hogy a kettő közül melyik?!
A Huawei 2 évvel fiatalabb modell, nagyobb a kijelző mérete és felbontása is, jobb a kamera rajta, 8 magos a procija szemben az iPhone 2 magjával, 3000-es akku van benne szemben az iPhone szánalmas 1624-es akkujával, 4GB RAM van benne szemben a 2GB-tal, 64GB tárhelye van, ami bővíthető (míg ugye iPhone nem bővíthető), ráadásul olcsóbb is, mert most 80 körül meg tudod venni, míg iPhone-ból a 32GB tárhelyes verzió is 90 körül kezdődik.
A Huawei felülete eléggé hasonlít az iPhone-ra, szóval nem lesz nehéz megszokni, SOKKAL, de ATOMSOKKAL kevésbé korlátozó az Android, mint az iOS. A Huawei simán bírni fog 2, de lehet 3 napot akkuról, ráadásul pl. NFC-vel tudsz fizetni vele, míg iPone-ban hiába van benne az NFC, csak az Apple saját fizetőalkalmazásával működik, itthon nem használható.
Tehát: ár/érték arányban az Iphone SE sehol sincs a Huawei P20 lite-hoz képest! Nem is értem, hogy miért ennyire népszerű még mindig az alma...
én lite modellt nem vennék mert baráti körbe láttam mit tudnak a lite verziók és siralmasan akad az összes , nem értem miért
a p20 lite ot nem volt alkalmam nyomkodni amit sajnálok mert nagyon szerettem volna kézbe venni de ez van
mivel h ezis lite ezért tartanék tőle h ezis pár hónap után már ezi akadna
#4: Nekem is, testvéremnek is, páromnak is Lite van (különböző modellek), egyik sem akadozik, sőt kimondottan fürgék.
A Lite verziók leginkább a kamerában különböznek meg esetleg a tárhelyben, RAM és proci elég bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!