Huawei Mate 20 Pro vagy S9+? Kamera érdekel. Teljesítmény. Vagy inkább S10 legyen majd?
Amiket Te fotózol, azok hova mennek? Insta, Facebook?
Csak azért kérdezem, mert akkor kár egy Huawei Mate 20 Pro vagy S9+-ben gondolkodni, ha úgyis on-line osztod meg a képeket. Meizu 16th 8/128 okostelefont tudom ajánlani, ami most 160E Ft, magyar garanciával, Eustock.EU oldalán rendelve, illetve ott van a Xiaomi Mi 8 Pro 8/128 okostelefon is, ami csak egy kicsivel drágább.
Igen, ezek 200E Ft alatt kaphatóak, nem több száz ezerért. Ha, de ismétlem ha tényleg kihasználod az okostelefonok kameráját, mert teszem azt olyan munkahelyed van...
... akkor egy külön fényképezőgépet ajánlok erre a célra (és ezzel nem trollkodok, hanem ez az igazság). Ha nem jó, akkor a [link] oldalt lesd meg, ott vannak az okostelefonok osztályozva, a kameráik szerint.
Remélem tudtam segíteni.
Én a helyedben varnam a Nova 4et 48megapixeles kamera, 8/128 Gb, 8 2.5 GHZ processzormag, Kirin 970.
Igaz az alaplapja nem olyan jó mint a Mate 20 prónak de ez csak 150.000Ft körül van, nagyjából január közepén fog megjelenni a Magyar piacokon.
Ha viszont az általad említett telefonok közül kell választani, akkor a mate 20 Pro, leginkább az aksija miatt. Az S10 sem fog kapni egy nagy aksit...
Én a Mate 20 Pro-t ajánlom.
Gyönyörű képeket csinál
( Instán “Vighdia” oldalán az utolsó kép azzal készült, bár azon vannak efektek is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!