Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek mi lehet a baj?

Szerintetek mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sony Ericsson Vivazom van, USB-kábellel tudom tölteni is, meg azzal tudom csatlakoztatni a gépre. Namármost 2 napja, amikor próbálnám összekötni a géppel, az a felirat jelenik meg a monitirin, hogy az USB-eszközt nem lehet felismerni. Mivel sem a gépemnek, sem a telefonomnak sincs semmi baja, a csatlakozók sem sérültek, nem tudom, mi lehet az oka. 3 napja még tökéletesen működött. Esetleg valaki, akinek már volt hasonló problémája, tudna segíteni?

Előre is nagyon szépen köszönöm. =)

2010. jún. 27. 15:13
 1/1 A kérdező kommentje:
Elnézést, rosszul fogalmaztam. 2 napja próbálom csatlakoztatni a géphez, de mindig az a felirat jelenik meg a monitoron, hogy hibás USB-eszköz.
2010. jún. 27. 15:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!