Mit csináljak? (Huawei p8 lite)
A fent emlitett telefonom van,es ugye instagrammon vannak videók,amiket azert nem tudok megnezni,mert nincs hang!es amikor tennék ra akkor a csengohangra tesz hangot,es nem a médiára!ez miert van? ugy vannak sorban amikor megnyomom a hang novelesi gombot akkor igy vannak sorban:
-csengohang
-media
-ébresztő
-hívás
azt kell tudni,h amikor a media volt a csengőhang helyen azaz az volt legfellul akkor oda adta ra a hangot es azt növelte es akkor tudtam meg instan videókat nezni!Tudnátok segiteni,hogy hogy tudnam azt beállítani,h a media legyen az alap,amire ha megnyomom a hangnovelo gombot,akkor arra menjen a hang,ne a csengőhang ra?(huawei p8 lite telefon!)
Nagyon szepen köszönöm,ha elolvastad,es tudsz segiteni!
UI.:probaltam mar instan azt,h ranyomtam a videora es akkor tesz ra hangot (elvileg)de akkor sem a médiára tette a hangot!sajnos nem tudom, hogy hogy allitottam be azt h a csengőhang novelodjon amikor meg nyomom a gombot,de jo lenne tudni!Nagyon szepen koszonom a valaszodat es hogy elolvastad!
2 fajta módszet van:
Első,hogy megnyomod a hangosító gombot jobb oldalon lesz egy lefele nyil rámész és a médiánál hangositasz
Második,hogy rá klikkelsz a videóra és ilyenkor elvileg hangosításkor már alapból a médiára adja a hangot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!