Az Android telefonok felhasználói felülete miért nem olyan kifinomult, mint az iPhone-oké?
Én meg pont azért szeretem az Androidot, hogy testre tudod szabni. Gyakorlatilag az ikonok, launcher, alap app-ok, mind megváltoztathatók. Nem biztos, hogy ami sokaknak tetszik, az nekem is fog, mert nem vagyunk egyformák. Pont ezért jó, ha meg lehet változtatni. Én épp hogy azt tartom balgaságnak, ha minden mindenkinél ugyanúgy néz ki, mert semmi egyediség nincs benne.
Ugyanezért szeretem a Linuxot is, mert azt is testre lehet szabni.
Pont a HUAWEI rendelkezik az egyik legjobban témázható és testre szabható felülettel (EMUI) . rengeteg ikon pakk van gyárilag (nem kell másik láncsőr hozzá) stb.
Ha kell, akkor "ájfonosítom" de akár a PC-n futó Win7-8-10-es ikonokat is ráhúzhatom) .
Határt csak a képzelet szab.
iPhone-on mi az ami javul egyébként?
Ránézésre meg sem lehet mondani, hogy mikori kiadás, egy kalap a rendszer mindegyiken, már évek óta....
iPhone nem túlzottan szabható testre, viszont egy Android-ot 5 perc alatt testre szabsz úgy, hogy szinte megtévesztésig hasonlítson egy ájfón ájóesz-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!